SLAVE SVOJU LJUBAV

Mateo Kovačić objavio do sad neviđenu fotografiju s početka veze s Izabel, pogledajte kako su tada izgledali

16.02.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac i njegova lijepa supruga proslavili su deset godišnjica ljubavi. Zaljubili su se kada su imali samo 15 godina, a upoznali su se u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima gdje je on bio ministrant, a ona pjevala u zboru

Mateo i njegova supruga osjećaje se ne boje pokazati ni pred cijelim svijetom pa na društvenim mrežama često izjavljuju ljubav i pokazuju koliko si međusobno znače. 'Od 2010. Ljubav mog života', napisao je pored najnovije objavljene fotografije.

View this post on Instagram

since 2010 #loveofmylife

A post shared by @ mateokovacic8 on

Izabel je također na svom Instagramu obilježila njihov veliki dan. 'Deset godina s najboljom osobom na cijelom svijetu', poručila je.

View this post on Instagram

10 years with the best person on the entire planet

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Par je 'sudbonosno da' izgovorio pred brojnim prijateljima i rodbinom nakon sedam godina veze. Otkako su se vjenčali, Mateo i Izabel su nerazdvojni, a svoje Instagrame pune zajedničkim fotografijama iz kojih isijava ljubav. Nerijetko usklađuju modne kombinacije, a mnogi ih nazivaju savršenim parom. 'Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek', rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.

View this post on Instagram

my person and i

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on