MODNA INSPIRACIJA

Zgodna Izabel Kovačić privlači poglede u ljetnoj haljinici na Barbadosu

14.02.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića još uvijek je mislima na Barbadosu, gdje je provela divan godišnji odmor daleko od obveza, posla, sporta i stresa. Lijepa Izabel Kovačić ne prestaje oduševljavati javnost fotografijama iz karipskog raja

Izabel i Mateo Kovačić nedavno su uživali na Barbadosu, jednom od otoka karipskog mora koji ih je oduševio na prvu. Ova otočna država bila je njihovo ovogodišnje odredište, a mladi supružnici svaki zimsku stanku odluče provesti negdje na toplom.

Tropska klima na Barbadosu Mateu i Izabel odlično je došla, a lijepa Zagrepčanka pokazala je zato svoje ljetne modne kreacije. Slip haljinice od svile njezina su provjerena kombinacija kojoj se uvijek rado okreće u mnogim situacijama.

Bilo da je riječ o romantičnoj večeri, poslovnom eventu ili pak odlasku na plažu - ovo je komad odjeće s kojim nema greške.

Izabel je u novoj Instagram objavi pozirala u bijeloj haljini prošaranoj plavim detaljima, a svoju je bujnu kosu prirodno raspustila. Haljina je posebno naglasila njezin vitki struk, a nekoliko dana ranije gospođa Kovačić pokazala je kako održava svoju liniju.

Odlasci u teretanu u kojoj vježba zajedno sa suprugom koji pak zbog posla mora ostati u formu, za ovu su plavušu postali svakodnevica.