RADNI ODMOR

U svemu zajedno: Mateo Kovačić ne odvaja se od lijepe Izabel

07.02.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Slavni nogometni reprezentativac na odmoru je sa suprugom na za sada nepoznatoj toploj destinaciji. Izabel i Mateo Kovačić uživaju u zajedničkim trenucima, a pokazali su kako izgleda njihov jutarnji trening

Strogi režim profesionalnog sportaša kakav od ranog djetinjstva ima Mateo Kovačić, mlada poduzetnica Izabel Kovačić odavno je prigrlila.

Zgodna Zagrepčanka uklopila se u takav ritam, a njihova zajednička jutra kreću itekako radno, čak i kad su na odmoru. Slavni supružnici trenutačno pune baterije na za sada nepoznatoj tropskoj lokaciji odakle redovito objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

Među jednom od njihovih objava našla se fotografija iz teretane na kojoj Izabel pozira uz gredu, a istu je pozu zauzeo i njezin suprug.

Samo dan ranije zgodna Izabel pohvalila se svojim skupocjenim outfitom u kojem su se našli neki od najpoželjnijih komada garderobe i modnih dodataka.

Nosila je statusne Bottega Veneta natikače na petu u crnoj boji, Louis Vuitton torbicu i svilenu romantičnu haljinu.

Izabel Kovačić mnogi proizvaju jednom od najljepših Hrvatica, a isto je i u redovima supruga nogometaša. Male beauty trikove lijepa Izebal otkrila je nedavno za tportal rekavši: 'Pokušavam koristiti što manje preparata kako ne bih previše opteretila kosu, tako da jednostavan šampon, regenerator i suho ulje odrade sav potreban posao'.

Objasnila je i što čini za njegu kože lice, naglasivši kako ne voli pretjerivati s raznim tretmanima i teškim kozmetičkim preparatima.

S obzirom da živim jako ubrzanim tempom i jako puno putujem, trenutno mi je najvažnija hidratacija kože, tako da bez dobre hidratantne kreme ne izlazim iz kuće. Osim kreme, moram priznati kako sam ovisna o suhom ulju za tijelo, lice i kosu