zvijezda osamdesetih

Marina Perazić ima dvojnicu u seriji 'Crno-bijeli svijet', a u njoj će zaigrati i sama

29.09.2020 u 10:46

Bionic
Reading

Hit-serija HRT-a 'Crno-bijeli svijet' na zadovoljstvo brojnih gledatelja dobila je nastavak kroz četvrtu sezonu koja se snimala proteklih tjedana. Poznati likovi su stariji, sredina je osamdesetih i sve postaje još zanimljivije, a bit će i novih osoba te zanimljivih situacija. Među ostalim u seriji će se pojaviti i dvojnica pjevačice pop-sastava Denis & Denis koju će zaigrati Nadia Cvitanović

Scenaristi i redatelji Goran Kulenović i Igor Mirković ove godine su letvicu postavili još više - kad je riječ o radnji i likovima. Osim Rajka Dujmića, Mirka Novosela, Gibonnija, Dražena Petrovića i drugih zvijezda iz osamdesetih, bit će i Marina Perazić. Glumica koja će biti njezina dvojnica, Nadia Cvitanović objavila je zajedničku fotorafiju na svom Instagram profilu.

'Nisam ni najmanje razmišljala kad su mi ponudili ovaj angažman. Bilo mi je vrlo drago što su u 'Crno-bijeli svijet' odlučili ubaciti i Denis & Denis jer je konkurencija tih godina na pop-sceni, za razliku od danas, bila iznimno jaka i brojna pa sigurno ne mogu sve spomenuti', rekla je Marina Perazić za Jutarnji list.

Domaća publika upoznala je i zavoljela glumicu Nadiju Cvitanović kroz lik simpatične Petre u hit seriji 'Na granici'. Mnogi je pamte i po seriji 'Novine' te filmu 'Osmi povjerenik' u kojem je splitska glumica igrala bivšu ukrajinsku prostitutku Juliju.

Denis & Denis osnovani su 1982. godine, njihov prvi album 'Čuvaj se' proglašen je najboljim albumom 1984. godine po mišljenju kritike i publike. Danas ga svrstavaju u najvažnija djela koja su obilježila 80-te na glazbenoj sceni bivše države.

'Imali smo sreću da je publika sav uloženi trud, sva naša stremljenja primijetila i osjetila, a posebno mi je drago da nas i danas doživljavaju na sličan način, punih 35 godina od prvog javnog pojavljivanja. Velika je to čast, izuzetna sreća, zadovoljstvo i ispunjenost. Zahvalna sam na svemu što mi se dogodilo zahvaljujući grupi Denis&Denis, projektu ostvarenja Davorova i mog sna, koji je svojim uspjehom daleko nadišao sva naša maštanja i očekivanja, ispričala je Marina Perazić za tportal.