UVIJEK POSEBNA

Marijana Batinić slavi rođendan; prisjetili smo se kakav je imidž furala na početku karijere

18.02.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Voditeljica je rođena na današnji dan prije 39 godina u Splitu. Miljenica je publike koja ju većinom veže uz reality showove poput 'Big Brothera', Život na vagi', 'Tko će ga znati' i 'Ljubav je na selu' u kojem je trenutno gledamo, a evo kako je izgledala na svojim samim profesionalnim počecima

Marijana Batinić je, mnogi se sjećaju, karijeru započela na splitskoj televiziji u vrlo popularnoj emisiji 'Po ure torture' koju je vodila s Petrom Nižetić s kojom je kasnije radila i na 'Zuhra Light Showu'.

'Tada još nisam znala da će to biti moja životna profesija, željela sam saznati kako funkcionira svijet medija i novinarstva. Na taj sam se korak odvažila više iz mladenačke znatiželje', izjavila je ranije.

Marijana je radila i 'Sexpressa' koji se emitirao na tportalu. Iz tog vremena pamtimo je po osebujnom, pomalo otkačenom odijevanju i upečatljivim naušnicama. Svojim modnim odabirima plijenila je pažnju gdje god da bi se pojavila.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Voditeljica je bila 'hrabra' i nasmijala je obožavatelje fotografijom iz prošlosti koje se voli prisjetiti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Svojom pozitivnom energijom i karizmom osvojila je srca gledatelja, a i samih kandidata emisija, kojima je pomogla da pronađu srodnu tušu, skinu koji kilogram, osvoje novčanu nagradu ili da se jednostavno dobro nasmiju i zabave. Osim uspješne televizijske karijere Marijana je presretna i zbog skladnog privatnog života. Početkom 2015. godine udala se za dugogodišnjeg dečka, bivšeg rukometaša i marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića. Mjesec dana kasnije postali su roditelji djevojčice Ene.