SIMPATIČNA SPLIĆANKA

Marijana Batinić: 'Vidim se i u nekom glazbenom showu. U svakom slučaju što sam starija, miliji mi je studio'

30.01.2020 u 15:09

Bionic
Reading

Voditeljicu RTL-ovog reality showa 'Ljubav je na selu' ove godine čeka uzbudljiva, jubilarna deseta sezona. U dosadašnjih devet sezona, upoznala je svaki kutak Hrvatske, nema sela u kojem nije bila. Upoznala je razne običaje seoske poslove, vozila traktor i motorin kroz vinograd, jahala magarca, a najponosnija je, ističe često, na brakove koji su sklopljeni u emisiji

'Gotovo bi svako hrvatsko selo zbog svojih prirodnih ljepota i baštine mogloo biti bajkovita turistička destinacija po uzoru na Toscanu ili provansu, pojedinci ulažu u ekološka sela, u tradicijskom ruhu obnavljaju se stare kuće, sve više je seoskih gospodarstava, manjih OPG-ova, neki su shvatili važnost proizvodnje domaćih proizvoda, brendira se sve, od pršuta do meda, pozitivni pomaci su vidljivi', kaže Marijana Batinić za Reflektor Slobodne Dalmacije. U svojoj ljubavnoj misiji Splićanka je poputovala 150.000 kilometara.

'Dali smo mali doprinos demografskoj obnovi sela, sklopljeno je 13 brakova, rođeno 17 djece, to su lijepe brojke. Za sada se nitko nije rastao', pohvalila se 'Amorova vila', kako joj tepaju. Bila je počasna kuma, a ljubavne savjete više je ne traže jer, kaže, dobro se snalaze i bez nje.

I ove godine, najavljuje, bit će iznenađenja, prelazaka drugom farmeru, prevrata, ali i lijepih ljubavnih priča. 'U ovoj sezoni prisjetili smo se i džentlmena starog kova, ali upoznali i nevjerojatno snažne žene. Vjerujem da će zazvoniti i svadbena zvona. Gledatelji će, vjerujem, uživati pratiti zgode i nezgode naših junaka', poručila je Marijana.

Priznaje da bi voljela voditi neku novu kulinarski emisiju, neki novi format. 'Obožavam kuhati i otkrivati nove recepte, a nema boljeg puta nego uz druženje s vrhunskim chefovima, a vidim se i u nekom glazbenom showu. U svakom slučaju što sam starija, miliji mi je studio', priznaje. Dodaje kako i dalje daje sto posto sebe i sve što radi, radi sa srcem.

'Posao voditelja je dinamičan, izazovan, zanimljiv, ali i stresan. Ima i svoj rok trajanja, a da bi trajao moraš rasti iz dana u dan i raditi na sebi u svakom smislu.