VELIKIH PET

Marijana Batinić dirljivim riječima čestitala rođendan svojoj mezimici: 'Kad si stigla, znali smo da smo samo tebe čekali'

03.02.2020 u 18:33

Bionic
Reading

Marijana Batinić nedavno je na zimovanju u talijanskim Alpama proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Matejem Pašalićem, a u nedjelju je veliki peti rođendan proslavila i njihova jedinica Ena

Prije točno pet godina RTL-ova voditeljica Marijana Batinić iskusila je po prvi put čari majčinstva i otada se njezin život zaokrenuo za 180 stupnjeva. Splitska voditeljica i njezin suprug Matej Pašalić tada nisu bili ni svjesni koliko će malena Ena uljepšati njihove živote, no sada su itekako svjesni činjenice da bez njihove mezimice ništa ne bi imalo smisla.

Dirljivom objavom i serijom fotografija voditeljica je čestitala rođendan svojoj jedinici na Instagramu, a čestitkama su se pridružili i brojni fanovi i prijatelji.

'Pet godina... Proletjelo u tren. Kao da si jučer prvi put otvorila te znatiželjne okice... Jučer smo proslavili ne samo dan kad si se ti rodila, a mi postali novi ljudi, nego smo obilježili i pet najljepših godina koje si nam donijela, nesvjesna što si sve pokrenula, koliko ljubavi i smijeha nam poklonila i čemu sve nas naučila', započela je svoju objavu 38-godišnja voditeljica koja ne krije da je iza nje i supruga puno briga i nestašluka koje im je priuštila malena Ena.

'Po putu si puno toga i razbila, prošarala nam kosu sijedima, popalila sve alarme, donijela besane noći daleko od klubova i aftera, uzurpirala zvučnike novim muzičkim žanrovima... Nisam mogla ni zamisliti što ćeš donijeti sa sobom, ali kad si stigla, znali smo da smo samo tebe čekali da stisneš START životu i da krene naš roadtrip bez GPS-a i putokaza', nastavila je Marijana koja je nedavno godišnji odmor s obitelji provela na talijanskom skijalištu Kronplatz, gdje je punila baterije za nove poslovne izazove.

'Draga naša nježna, topla, mazna i divlja djevojčice, baš takvu smo te čekali. Sretan ti rođendan, ljubavi najveća, da si nam uvijek svoja, iskreno nasmijana, zadovoljna sobom i nikad usamljena. Želimo ti da sačuvaš to prekrasno, zdravo dijete u sebi i da nikome ne dopustiš da ti lomi tu energiju kojom zračiš i zbog koje si tako posebna. (Sve smo ti ovo rekli i uživo, ali nisi se baš raspekmezila od naše patetike, pa neka ostane zabilježeno, Instagram ce pamtiti ako ti zaboraviš.) Samo... Gdje trčiš? Kud si pojurila? Stani malo! Divno nam je s tobom. Mi smo baš tu gdje smo htjeli stići, nama se nigdje ne žuri... Vole te mama i tata!, dodala je za kraj ponosna mama.

  • +5
Marijana Batinić na selu Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL