NI ANDREA BOCELLI NIJE JOJ RAVAN

Marijana Batinić opisala novu crticu iz svog života i otkrila kako je završio njihov dan sa šestomjesečnom Rozom

29.03.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Svaka majka zna kakve slatke muke muče voditeljicu sa šestomjesečnom bebom. Malena Roza svojim je roditeljima priredila 'nesvakidašnji koncert'. Marijana Batinić je pokazala fotografiju kako se malena nakon svog performansa umorila i slatko utonula u san

'Ima li ljepšeg prizora od bebe koja slatko sniva... A do prije par minuta opći kaos. Dan koji je romantično započeo umivanjem u cvijeću, završio je dvosatnim koncertom kojim nas je počastila ova grlena pjevačica. Garant iznad 120 decibela. Posramila bi i pneumatski čekić', duhovito je opisala Marijana Batinić još jednu epizodu svog majčinskog života. Dobila je mnoštvo jednako duhovitih komentara.

'Svaka čast na hrabrosti za fotku s upaljenim blicem', bio je jedan od njih, a voditeljica je na njega odgovorila: 'Znaš što, bojala sam se, ali morala sam ovjekovječiti trenutak kad je zaspala za uspomenu'.

'Neka, neka imat će jaka pluća, sad bi ti odmarala', 'Oni su gazde, mi sviramo kako oni hoće', poručile su joj među ostalim pratiteljice.

Podsjetimo, za one koji slučajno ne znaju, djevojčica Roza na svijet je stigla u rujnu prošle godine, a uz mamu i tatu Mateja Pašalića, s najvećim veseljem dočekala ju je i starija sestra, petogodišnja Ena. Kako je mnogima već poznato, a voditeljica je ranije otkrila, upravo je Ena odabrala ime za svoju mlađu seku.

Otkako je rodila, ova aktivna voditeljica jednostavno 'ne miruje'. Uz šetnje i boravak na svježem zraku, putuje, druži se s prijateljima, reklamira mnoštvo proizvoda, a kako bi što prije vratila svoju staru figuru, Marijana redovito vježba s trenerom Edinom Mehmedovićem.

Nedavno je otkriveno kako Marijana više neće voditi popularni reality 'Ljubav je na selu'. Umjesto nje tu će ulogu preuzeti Anita Martinović o kojoj se oglasila i sama Batinić. 'Ova ljepojka je nova voditeljica Ljubav je na selu. Podržimo je u njenom voditeljskom debiju. Imala sam priliku škicnuti novu sezonu i jako sam zadovoljna', napisala je Marijana na Instagram Storyju.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL