ljepša uloga

Marijana Batinić otkrila zašto više neće voditi emisiju 'Ljubav je na selu'

26.03.2021 u 08:41

Bionic
Reading

Mnogi gledatelji su se iznenadili kad su saznali da popularna Splićanka više neće voditi RTL-ov show. Besprijekorno je odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije kojeg napušta nakon 12 sezona. Evo što se dogodilo i zašto odlazi

'Emisija se snimala prošlog ljeta, a ja sam tada čekala bebu. Još sam uvijek na porodiljnom. Ali uspjela sam pogledati nekoliko emisija s Anitom kao novom voditeljicom. Jako sam zadovoljna kako se snašla', izjavila je Marijana Batinić za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, omiljena voditeljica zbog čuvanja trudnoće nije mogla voditi ni posljednju sezonu showa, 'Život na vagi', koja se također snimala prošlog ljeta. Tada ju je u ulozi voditeljice zamijenila trenerica Sanja Žuljević, a Splićanka se pojavila samo u na početku u prvoj te u posljednjoj epizodi sezone.

Drugo je dijete, djevojčicu Rozu, rodila je sredinom rujna prošle godine, a sa suprugom Matejem Pašalićem ima i šestogodišnju kći Enu.

Prije nekoliko dana se pohvalila kako je malenoj izrastao prvi zubić pa su sad počele i te 'slatke brige'. 'Dugo sam junački prkosila tom majčinskom trendu govorenja u množini, izbjegavala u širokom luku ono 'skinuli smo pelene, kakili smo u tutu, napunili smo 17 mjeseci..' Ali kako da odolim, ka ko? Kad nam je niknuo zubić?! (i nisam spavala cijelu noć)', napisala je Marijana pored fotografije djevojčice Roze koja se igra u krevetiću dok joj ona pruža 'gricku' za zubiće.