FASHION GURU

Marijana Batinić zaogrnula se u poveću balu materijala, drapiranu poput zavjesa u Schönbrunnu, no zato Mojmiri Pastorčić nitko nije bio ravan

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 22.03.2021 12:11
  • Objavljeno 22.03.2021 u 12:11
Marijana Batinić i Mojmira Pastorčić

Marijana Batinić i Mojmira Pastorčić

Izvor: Pixsell / Autor: JOSIP REGOVIC/PIXSELL

Ovog vikenda, osim što je stiglo proljeće, održana je već dobro poznata medijska nagrada Večernjakova ruža. Organizatori su se potrudili da to i ove godine izgleda glamurozno čak i u pandemijskim uvjetima, ali već pomalo potrošena lokacija i predimenzionirana ruža na pozornici (pogotovo kada su muškarci za njom) pokazala je da dodjela neće biti ista kao prije, a uzvanici nisu znali kada bi skinuli, a kada ostavili maske

To je bilo skoro pa sigurno kada smo vidjeli - inače uvijek sređenu - Marijanu Batinić zaogrnutu u poveću balu materijala, drapiranu poput zavjesa u Schönbrunnu.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Ako vam nakon Marijane i njezine drapirane kreacije i dalje ništa nije bilo čudno, čim ste vidjeli voditeljicu Doris, trebalo vam je biti jasno da to nije ona zabavna predstava na koju smo navikli.

Prorez koji forsiraju kod Doris nešto je što ne razumijem, a siguran sam - ni gledatelji. Pogotovo kada je nekoliko puta vidiš u sličnoj kreaciji, s prorezom i šljokicama, a ovoga puta i s rukavima poput Snjeguljice. Nisam siguran koliko je to bila dobra odluka.

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Čak bismo Doris i Marijanu mogli zanemariti jer smo se već navikli na njihova modna izdanja, no sigurno je bilo čudno vidjeti Albinu (to vam je curetak koji će nas predstavljati na Euroviziji) u teatralnoj crvenoj haljini. Zašto?!!

Albina

Albina

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Ajde, shvatio bih da se Nina Badrić pojavila u ovakvoj haljini i nosila bi je s ponosom te bi sigurno svima pozirala s velikim guštom, ali baš takvu, već 100 puta viđenu haljinu staviti na 22-godišnjakinju ipak mi je malo čudno, pogotovo kada znamo da ona inače ne pjeva srcedrapateljne pjesme poput Nininih.

dodjela nagrada

[FOTO] Evo tko je sve bio na svečanosti dodjele 27. Večernjakove ruže

Pogledaj galeriju
44

Albina je zgodna i dobro joj stoji ta duga crvena kiklja, ali taj stil treba pod hitno mijenjati.

Kako je sve ovo novo, tako je i ova dodjela trebala biti drugačija, pomalo provokativnija - da je Albina napravila neki spektakl ili da je barem bila odjevena poput Mojmire Pastorčić, definitivno najbolje odjevene te večeri, bio bi to puno zabavniji događaj.

Budući da je Mojmira dobila nagradu za TV lice godine, ja joj dodjeljujem nagradu za najfashion stajling cijele dodjele i neka samo nastavi u istom tonu, barem neko vrijeme.

Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić

Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!