FASHION GURU

Marijana Batinić zaogrnula se u poveću balu materijala, drapiranu poput zavjesa u Schönbrunnu, no zato Mojmiri Pastorčić nitko nije bio ravan

  • 22.03.2021 u 12:11

  • Bionic
    Reading

    Ovog vikenda, osim što je stiglo proljeće, održana je već dobro poznata medijska nagrada Večernjakova ruža. Organizatori su se potrudili da to i ove godine izgleda glamurozno čak i u pandemijskim uvjetima, ali već pomalo potrošena lokacija i predimenzionirana ruža na pozornici (pogotovo kada su muškarci za njom) pokazala je da dodjela neće biti ista kao prije, a uzvanici nisu znali kada bi skinuli, a kada ostavili maske

    To je bilo skoro pa sigurno kada smo vidjeli - inače uvijek sređenu - Marijanu Batinić zaogrnutu u poveću balu materijala, drapiranu poput zavjesa u Schönbrunnu.

    Ako vam nakon Marijane i njezine drapirane kreacije i dalje ništa nije bilo čudno, čim ste vidjeli voditeljicu Doris, trebalo vam je biti jasno da to nije ona zabavna predstava na koju smo navikli.

    Prorez koji forsiraju kod Doris nešto je što ne razumijem, a siguran sam - ni gledatelji. Pogotovo kada je nekoliko puta vidiš u sličnoj kreaciji, s prorezom i šljokicama, a ovoga puta i s rukavima poput Snjeguljice. Nisam siguran koliko je to bila dobra odluka.

    Čak bismo Doris i Marijanu mogli zanemariti jer smo se već navikli na njihova modna izdanja, no sigurno je bilo čudno vidjeti Albinu (to vam je curetak koji će nas predstavljati na Euroviziji) u teatralnoj crvenoj haljini. Zašto?!!

    Ajde, shvatio bih da se Nina Badrić pojavila u ovakvoj haljini i nosila bi je s ponosom te bi sigurno svima pozirala s velikim guštom, ali baš takvu, već 100 puta viđenu haljinu staviti na 22-godišnjakinju ipak mi je malo čudno, pogotovo kada znamo da ona inače ne pjeva srcedrapateljne pjesme poput Nininih.

    dodjela nagrada

    [FOTO] Evo tko je sve bio na svečanosti dodjele 27. Večernjakove ruže

    Pogledaj galeriju

    Albina je zgodna i dobro joj stoji ta duga crvena kiklja, ali taj stil treba pod hitno mijenjati.

    Kako je sve ovo novo, tako je i ova dodjela trebala biti drugačija, pomalo provokativnija - da je Albina napravila neki spektakl ili da je barem bila odjevena poput Mojmire Pastorčić, definitivno najbolje odjevene te večeri, bio bi to puno zabavniji događaj.

    Budući da je Mojmira dobila nagradu za TV lice godine, ja joj dodjeljujem nagradu za najfashion stajling cijele dodjele i neka samo nastavi u istom tonu, barem neko vrijeme.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.