NE GUBI OPTIMIZAM

Maja Šuput iz karantene: 'Ovo s koronom je jedna stvar, ali potres me baš dotukao'

01.04.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Pjevačica je ispričala kako njezin brak s Nenadom Tatarinovim podnosi teret socijalnog distanciranja i zatvorenosti između četiri zida. Priznala je kako joj nije dosadno jer po prvi puta u životu obavlja kućanske poslove, a prisjetila se i kako je izgledao trenutak nedavnog potresa u njezinu domu

'Sad sve što radim su kućanski poslovi. Bacam sve što nisam obukla 100 godina, s čim se nisam našminkala 100 godina, sve stvari iz svih mogućih ladica. Jedna fina čistka se radi kod mene doma', ispričala je Maja Šuput za IN Magazin Nove TV.

Svoje obožavateljice uveseljava tako što im svaki dan poklanja po jednu kreaciju ili kakav drugi modni dodatak iz svojeg raskošnog ormara.

'Ja sam to bez veze bubnula 'Ajmo, sedam dana poklanjam haljine!' Nisam znala da će se sad baš toliko žena primiti za te haljine. Evo sad me je to baš izvuklo svaki dan....ja se ustanem, ja se namontiram. Radim kadrove gdje ću se poslikati, biram slike tih kadrova', kaže pjevačica.

Nedostaju joj prijatelji, druženja i posao, a najviše se brine za svoju majku Danicu.

'Bojim se za mamu, željela bih da onda s njom mogu otići negdje na ručak, da malo osjetimo taj normalan život. Uglavnom mi fale ljudi. Sva sreća da volim svog supruga, ja ne znam kako je ženama koje ne vole svoje supruge. Nek im je Bog na pomoći', izjavila je Maja.

Potres joj je, kaže, baš teško pao. 'Ovo s koronom je jedna stvar, ali potres me baš dotukao. Jednostavno sam se osjećala bespomoćno. Težak strah, baš sam jako puno plakala. Stvari su mi još uvijek kod vrata, ja se nisam smirila po tom pitanju. OK, ja sam pozitivac i vjerujem da se tlo sad zaista smiruje. Pa ne pamtim da me nečeg bilo toliko strah kao tog groznog potresa. Bila sam budna kad se dogodio i jednostavno se uopće ne želim vraćat tome', iskrena je pjevačica.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa