NIJE JOJ DOSADNO

Maji Šuput krenuo novi ‘posao’: ‘Obzirom na velik broj zainteresiranih, stavila sam u pogon kućni ured’

26.03.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Kako bi joj vrijeme izolacije i distanciranja od prijatelja, obitelji i kolega prošlo što brže i bezbolnije Maja Šuput našla si je zanimaciju koju je pretvorila u pravi mali ‘posao’

Prije nekoliko dana Maja Šuput obznanila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama da će svakodnevno darivati po jednu svoju obožavateljicu haljinom koju odabere iz njezine garderobe. Tako je Maja već proslijedila prvi paket, zelenu šljokastu haljinu koju je dizajnirao njezin prijatelj Marko Grubnić na prvu adresu.

Marljiva pjevačica, kojoj gubiti dane uzalud nikako nije na pameti, već se bacila na odabir nove haljine koju će sutra dostaviti na novu adresu jedne sretnice.

Nova zanimacija našu je ‘kraljicu svadbi’ toliko razveselila i podigla iz depresije izazvane karantenom, da si je Maja već pripremila ured u kojem će biti više produktivnija.

‘Obzirom na veliki broj zainteresiranih za giveaway stavila sam u pogon kućni office pa sam za današnji poklon odabrala crvenu baršun haljinu koju sam nosila na Super talentu. Haljina je apsolutno za sve prigode, dan, noć , ručak, večera, i k tome je još i rastezljiva pa se i drugi konfekcijski brojevi mogu uvući. Prilažem slike i video da imate inspiraciju kako da ju nosite. Jučerašnju pobjednicu objavljujem na storiju, a vi ostavite ispod ime ili komentar i igrajte i dalje’, poručila je Šuput Tatarinov ispod fotografije.

Maja je pokazala svoj ured u zagrebačkom stanu koji je okružen njezinim dosadašnjim uspjesima na poslovnom planu.