Broji dane DO PORODA

Maja Šuput će i od poroda napraviti spektakl: Njezin Nenad će je gledati kako rađa putem videopoziva

09.03.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Kraljica svadbi je sasvim spremna za 'dolazak najiščekivanije bebe na svijetu', a njezino rođenje bi se trebalo dogoditi krajem ožujka. Ona i Nenad Tatarinov nestrpljivo iščekuju sinčića, a pjevačica je najavila kako će porod njezin ljubljeni suprug pratiti preko videopoziva uživo

'Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet mjeseci. Ovakvo što mi se još u životu nije dogodilo! To mi je kao da djetetu kažeš da će igračku koju želi dobiti za devet mjeseci. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok. Ma, uopće ne znam s čime bih to silno čekanje usporedila. Za moj temperament, za moju energiju, za moj životni stil trudnoća je doista nešto što traje predugo', izjavila je za Jutarnji list.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Poroda je nije strah. 'Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od poroda. Uz to, žene porođaje već stoljećima uspješno odrađuju pa nekako ne vjerujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu', naglašava Maja s kojom u rađaonici, zbog korone, neće biti njezin Nenad. 'Ali će zato biti na videopozivu', najavila je buduća mama.

Povodom Dana žena posvetila je objavu na Instagramu svojim prijateljicama. Fotografija je nastala za vrijeme svadbe s Nenadom Tatarinovim 2019. godine. Tek je sada ugledala svjetlo dana. Na njoj je na kojoj pozira u vjenčanici okružena bliskim prijateljicama.

Premda je kao termin poroda navela 22. ožujka, jednim od zadnjih objava na Instagramu zbunila mnoge i potaknula glasine da je već rodila. 'Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama', napisala je i izazvala lavinu spekulacija u komentarima.