JEDVA ČEKAJU

U domu Maje Šuput sve je spremno za novog člana obitelji

23.02.2021 u 17:04

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov, ne mogu dočekati trenutak kad će postati roditelji

Popularna pjevačica na društvenim mrežama gdje ima veliki broj fanova svoje vjerne fanove redovito izvještava iz dana u dan kako nestrpljenje u njihovom domu raste kako se bliži termin poroda.

Glazbenica i njezin suprug iščekuju prinovu u ožujku, a plavokosa Zagrepčanka je nedavno pokazala i kako se pripremila torbu za odlazak u bolnicu.

'Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa nek čeka koliko treba', napisala je tad Maja.

Soba za dječaka sad je potpuno spremna, a ponosni su je roditelji opremili s puno ljubavi pazeći na svaki detalj.

'Spremni za tebe ljubavi', napisala je Maja pored fotografije na kojoj pozira pomno dotjerana s trendi pletenicama u bijelom kardiganu i ružičastim čarapama s potpisom talijanskog brenda Gucci.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Baš takve je dokoljenice nedavno isfurala i modna ikona Sarah Jessica Parker s cvjetnom haljinom i svijetlosmeđim kaputom.

  • +2
Dječja soba koju su Maja Šuput i Nenad Tatarinov pripremili za dolazak sina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Za ovu je objavu Maja u kratkom roku skupila bezbroj lajkova, a fanovi su je pohvalili kako u trudnoći izgleda fantastično.

'Koja lijepa buduća mama', 'Divno', 'Prelijepa si', divili su joj se obožavatelji, dok su je neki usporedili i s Khloe Kardashian.

Kako je glazbenica i poduzetnica ranije najavila, beba će najvjerojatnije dobiti neko strano ime, no nije još otkrila koje.

Inače, Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju 2019. u Istri nakon gotovo dvije godine veze, a ovoga proljeća stiže prinova.