SPREMNA ZA AKCIJU

Maja Šuput svojom objavom zbunila fanove: 'Znači li to da si rodila?

07.03.2021 u 20:40

Bionic
Reading

U proteklih godinu dana Maja Šuput nauživala se i naodmarala više nego ikad. Prvo je pandemija učinila svoje, zbog čega je nastupa bilo na kapaljku, a potom su uslijedile sretne vijesti o dolasku prinove pa vrckava pjevačica proteklih mjeseci uglavnom fino jede i uživa u trudnoći. Još neko vrijeme će proći do ponovnog skakanja na pozornici, jer uskoro je čeka najzahtjevnija uloga - majke

Iako je u 36. tjednu trudnoće te je još prerano za porod, Maja Šuput uspjela je zbuniti svoje obožavatelje. Za sve je kriva objava koju je pjevačica podijelila na svom Instagram profilu, nakon čega su mnogi posumnjali da je pjevačica već rodila.

'Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu sa popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama', poručila je Šuput uz video na kojem skače na pozornici, dok publika u glas s njom pjeva njene hitove.

Riječ je o videu koji je snimljen tijekom njezina nastupa na Rujanfestu 2019., prije nego smo se uopće uhvatili ukoštac s koronavirusom, a glazbenici svakog vikenda punili klubove i dvorane.

Majine je riječi dio pratitelja protumačio na način da je pjevačica rodila nešto ranije te je spremna za nastupe.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Znači li to da si rodila pa si za koji dan spremna? I mi jedva čekamo koncerte i sve ono što ide uz to s tobom', napisala je jedna pratiteljica. 'Znači li to da je mali šmeker stigao na svijet ili se varam?', nastavili su se nizati slična pitanja u komentarima.

Drugi su bili sigurni kako pjevačica samo mašta o danima kada će ponovno stati pred publiku.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Bojim se da nećeš ti tako skoro', 'Čeka tebe nešto puno ljepše od koncerta, uživaj', poručili su joj fanovi.

Pjevačica broji sitno do dolaska prvorođenog sina kojem će ona i suprug Nenad Tatarinov dati strano ime. Tata je već složio krevetić, a mama je složila ormar kako bi sve bilo spremno za njihovog malenog nasljednika.