SPREMNA ZA DOLAZAK PRINOVE

Obožavatelji Maje Šuput oduševljeni bebinim ormarom: 'Slagala sam ga s najvećim guštom na svijetu'

05.03.2021 u 17:10

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput ovoga će mjeseca postati majka, a da je više nego spremna za dolazak prinove, pokazala je u petak na Instagramu

Prije nekoliko dana Maja se pohvalika svojim povećim ormarom punim cipela, a sada je došao red i na ormar sina kojeg iščekuje sa supugom Nenadom Tatarinovim.

'Kad pomislim da moram slagati ormare nije mi dobro, ali ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu', napisala je Maja i podijelila nekoliko fotografija bebinog oramara.

Osim gomile robice, mališana u ormaru već čeka i vesela ekipa plišanaca, a za sve to jedna joj je obožavateljica iskreno rekla da je malo pretjerala.

'Vjerovali ili ne, pola nećeš ni koristiti', poručila je Maji iskusna mama, a onda su se javile i druge mame i pokušale pripremiti pjevačicu na stvarnost koja ju čeka.

'Majo sve je super, ali molim te slikaj kad prođe jedno vrijeme odrastanja vaše bebice. Mi koji imamo djecu znamo što pričamo', poručila je druga iskusna mama, koja nije usamljena u razmišljanju.

'Kako to sve izgleda slatko! Toliko slatko da ni ne pomišljaš da nešto toliko malo može toliko jako plakati da ga ponekad ne možeš ni smiriti', još je jedan iskreni komentar mame koja je Maji poželjela sreću.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Komentarima iskusnih mama Maja nije pridavala pažnju i radije se posvetila dijelu obožavateljica impresioniranih ormarom i njegovim sadržajem.

'Znači top. Ormar je prekrasan, naravno i odjeća', komentirala je jedna obožavateljica, a druga nije mogla sakriti oduševljenje slatkim malim stvarčicama koje bi, kako kaže, mogla stoput preslagivati.

Potonjoj je, naravno, i ormar prefora, a pretpostavlja da je rađen po mjeri.

Odgovor na ovo i brojna druga pitanja mogu se pronaći u Majinim Instagram Stories, gdje je objavila serijala 'Stotine pitanja imate, ajde što vas zanima?'.

Dakle, obožavateljica je dobro pretpostavila da je ormar izrađen po mjeri, a inspiraciju je Maja pronašla na Instagramu.

Puno djeće je, otkriva Maja, naručila online s raznih baby portala, a onda je, priznaje, ušla u jedan fizički dućan i doslovno pograbila sve, jer je preslatko.

Maja zainteresiranim obožavateljima otkriva i koje će pelene i bočice koristiti, a sve već spremno čeka pospremljeno u ormaru.

I sve je manje-više Maja nabavila kod nas ili putem online dućana, osim malih tenisica za šminkera, za koje su mama i tata potegnuli do Dubaija.