novi bijeg iz zagreba

Maja Šuput, Bloom i Brum u lovu na tartufe, a imala je i zanimljiv stajling za šumsku pustolovinu

21.04.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Nije dugo prošlo od kad je kraljica svadbi, uspješna poduzetnica i voditeljica showa 'Ples sa zvijezdama' bila na nekom putovanju. Trenutno je sa svojim dečkima u Istri. Osim uživanja u šetnjama na suncu, gastronomskim delicijama i kupanjima u bazenu zaputili su se u šumu

'Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri', pohvalila se Maja Šuput. 'Samo da znate, imam lopaticu pa kad nađem tartuf da ga stavim u torbu i bježim', dodala je šaljivo u videu kojeg je objavila na Instagram storyju.

Pokazala je i video pronalaska tartufa. 'Pas Brum je našao odmah prvi tartuf. Woooow, bravo Brum!', izgovorila je pjevačica i voditeljica. Maja i u šumi izgleda šik. Za lov je odjenula crnu dolčevitu s jaknom vojničkog stila, crne kožne hlače, a obula je glomazne čizme. Stajling je upotpunila crnim šeširom, a nabacila je crveni ruž usklađen s mini torbicom u istoj boji.

Pjevačica je pažnju dobila i ranije objava od nešto ranije na kojoj je pozirala sa svojim dečkima i to u modno usklađenim bež balonerima.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL