rad domaće dizajnerice

Kojoj bolje pristaje? Maja Šuput zabljesnula u ultra kratkoj haljini kakvu su prije nje isfurale dvije poznate dame

11.04.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Proteklog vikenda pjevačica i voditeljica u petoj emisiju showa 'Ples sa zvijezdama' pojavila se u crvenoj haljini koja zbog jednog detalja podsjeća na poklon, a koju je Maja Šuput morala presvući jer je na njoj završila torta zahvaljujući glumcu Asimu Ugljenu. U slične haljine svojedobno su uskočile Jelena Veljača i Nikolina Ristović, a poveznica je ista - Matija Vuica

Maja Šuput u svakoj emisiji showa zabljesne u zanimljivim modnim kombinacijama, a često bira duge i raskošne haljine. U zadnjoj emisiji je iznenadila nikad kraćom kreacijom koje mnoge podsjeća na poklon zbog mašne na ramenu.

Jelena Veljača se u sličnoj se kratkoj crvenoj haljini pokazala 2007. godine i to na velikom partyju RTL-a, a Nikolina Ristović svoju super liniju pokazala u drukčijoj varijanti kada je 2008. godine stigla na predstavljanje programske sheme HTV-a. 'Ta je kolekcija planula kao šibica, posebno ta trakasta haljina', rekla je za Tportal Matija Vuica koja je naravno zaslužna za sve tri kreacije.

'2007. godine ova haljina je u trenu postala it dress. Bila je dio monokromatske crvene kolekcije i da me nije Marko Grubnić nagovorio da istu ponovo napravim za Maju Šuput možda je nikad ne bih ponovila. Ali, totalno super, zar ne?', objasnila je dizajnerica i na svom Instagram profilu.

  • +17
Ples sa zvijezdama 5.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja