STAJLIŠ OBITELJ

Presladak prizor: Pogledajte kako su se Maja Šuput, njezin suprug Nenad i sinčić Bloom modno uskladili

19.04.2022 u 21:36

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov koju možemo vidjeti i u ulozi voditeljice u ovogodišnjem izdanju popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', priredila je iznenađenje brojnim pratiteljima na društvenim mrežama

Glazbenica i poduzetnica voli lijepu odjeću, a i njezin suprug Nenad Tatarinov u svakoj prigodi je pomno dotjeran.

Da im modno usklađivanje nije strano, tročlana je obitelj već dokazala nekoliko puta pa smo ih tako primjerice vidjeli u trendi sportskim kombinacijama u istom tonu.

Na društvenim mrežama gdje ima Maja ima veliki broj fanova, svoje je obožavatelje iznenadila simpatičnom fotografijom na kojoj svi troje poziraju u istom stajlingu.

Modno usklađeni u bež balonerima, Maja, Nenad i Bloom izazvali su samo niz pozitivnih komentara.

'Najljepše dite na svitu', 'Predivni', 'Prezgodni ste u tonu', hvalili su Majini fanovi outfit njezinih dečkiju.

Inače, za prvi rođendan svog jedinca Blooma, Maja je sa suprugom Nenadom prošloga mjeseca organizirala raskošnu proslavu u njegovu čast.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Svakog 17. u mjesecu Maja Šuput obilježavala je novi mjesec života svog sinčića, pa je za njegov prvi rođendan, ali i krštenje, organizirala proslavu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

'Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako vec 365 dana pa do zauvijek. Nek ti je najsretniji 1. roćkas srećice’, napisala je tad Maja na Bloomov rođendan na Instagramu.