takvu ju se rijetko vidi

U opuštenom izdanju i bez šminke: Nakon glamuroznog izdanja u showu Maja Šuput pokazala kako izgleda dan nakon emisije

05.04.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Kraljica svadbi, poduzetnica i voditeljica 'Plesa sa zvijezdama' iz tjedna u tjedan oduševljava svojim modnim kombinacijama, a ništa drugačije nije bilo ni proteklog vikenda. Zablistala je u 'goloj' haljini ukrašenoj svjetlucavim nitima i efektnim perjem te frizurom nadahnutom starim Hollywoodom, a odlučila je pokazati i video s njezinim 'nenamontiranim' izgledom

Često se znaju komentirati njezino lice i šminka, korištenje fotošopa i filtara, gotovo stalno vidimo je u besprijekornim izdanjima, no Maja Šuput zna iznenaditi fanove i prirodnim lookom, pa je možemo vidjeti i nenašminkanu i bez namještenih frizura i poza.

Maja je podijelila video o tome 'kako izgleda dan nakon emisije'. Na njemu sjedi u ružičastom kućnom ogrtaču bez šminke i raspuštene kose te puše u šiške koje su joj prekrile lice.

'Kad idemo na telku, onda je sat vremena potrebno za moju frizuru, jer ni iz čega treba napraviti gnijezdo, i sat vremena za make up. Kad se šminkamo za neke privatne događaje, dosta mu je pola sata jer to onda može i sfušati, ma šalim se. Možemo malo biti ne toliko detaljni i čisti, ali televizija zahtijeva da sve bude baš na svom mjestu jer zum ide direkt u oko pa da netko ne veli 'kaj je njima bilo' - tako da sat vremena ide za transformaciju', otkrila je nedavno za In Magazin.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV