sve za tatinu princezu

Luka Modrić proslavio rođendan svoje mezimice

26.04.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Dan nakon derbija Real Madrida i Barcelone hrvatski veznjak i reprezentativac Luka Modrić opustio se u krugu obitelji. On i supruga Vanja imali su veliko slavlje povodom četvrtog rođendana njihove kćeri Eme, a Luka je svojim obožavateljima i prijateljima omogućio da zavire na njihovu zabavu

'Sretan rođendan, moja mala princezo. Neka tvoj anđeo čuvar uvijek bude uz tebe', riječi su koje je 31-godišnji nogometaš posvetio svojoj kćerkici pored fotografije koju je objavio na svom Instagramu. Na njoj zagrljen pozira sa svojom djevojčicom koja očito voli Spidermana jer joj je lice obojano tako da izgleda poput maske tog junaka.

Lukini pratitelji bili su oduševljeni preslatkom fotografijom pa su ostavljali brojne čestitke i komentare, a među njima su bile Mirela Forić i Andrea Čermak.

Osim Eme, Luka ima sina Ivana koji će početkom lipnja proslaviti sedmi rođendan. Nogometaš i njegova supruga Vanja ne vole davati izjave za medije, ali zato Modrić preko Instagrama često dijeli privatne fotografije s obožavateljima, kojima pokazuje koliko voli svoju obitelj.

Nogometni virtuoz i njegova pet godina starija izabranica od 2006. godine žive zajedno. Godinu ranije Luka je upoznao Vanju s majkom Radojkom, ocem Stipom te sa sestrama. Kod matičara su se vjenčali 2010., a godinu dana kasnije i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici. Veliko slavlje 2011. održano je u zagrebačkom hotelu Westinu.

Accompanied by my loves❤️❤️❤️

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on