KAKAV TATA, TAKAV SIN

Vanja i Luka Modrić: Obiteljsko slavlje u Zürichu

10.01.2017 u 09:01

Bionic
Reading

Na jučerašnju svečanu dodjelu Fifinih nagrada u Zürichu Luka Modrić došao je u pratnji cijele obitelji, supruge Vanje te djece, kćeri Eme i sina Ivana, koji je bio modno usklađen s tatom. Hrvatski nogometaš imao je razloga za zadovoljstvo, a nije se propustio fotografirati ni s voditeljicom događanja Evom Longorijom

Za hrvatskog nogometnog reprezentativca Luku Modrića godina je započela još jednim velikim priznanjem - uvršten je među 11 najboljih igrača svijeta po izboru Fife. Sinoć je na svečanu dodjelu Fifinih nagrada Luka došao u pratnji supruge Vanje i svojih mališana. Vanja je zablistala u srebrnoj haljini, a mala zvijezda večeri uz tatu bio je šestogodišnji Ivano u elegantnom odijelu.

Modrić nije krio to koliko ga veseli priznanje kolega, a ponosna je bila i Vanja, njegova supruga koja je došla u Švicarsku sa skijanja u Austriji. Na zimovanju je pak bila u društvu Mirele Forić Srne i Andree Čermak.

Najzanosnija dama sinoć među nogometašima bila je glumica Eva Longoria kao voditeljica događanja. Mnogi slavni nogometaši nisu propustili fotografiranje sa zgodnom Evom, pa ni Luka Modrić. Na sinoćnjem svečanom okupljanju u Zürichu snimljene su mnoge nogometne zvijezde i moćnici tog sporta, no ne i naš Zvonimir Boban, koji se kao drugi čovjek Fife s obitelji u kolovozu preselio u Zürich.

Congrats @cristiano on winning the FIFA Best Player Award for 2016!

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

I dok su svi htjeli fotografiju s voditeljicom, Eva je za svoju uspomenu na Instagramu odabrala najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda