ŠPANJOLCI O LUKI

'Vratio se Luka Modrić kakav je svima jako nedostajao!'

19.04.2017 u 08:47

Bionic
Reading

Nakon što je Real Madrid na kontroverzan način izborio plasman u polufinale Lige prvaka, španjolski mediji ocjenjuju igru pojedinih igrača 'kraljevskog kluba', a Luka Modrić uglavnom je dobio pohvale...

Podsjetimo, Real je tek nakon produžetka slomio Bayern 4:2 na Bernabeuu ovog utorka, u utakmici u kojoj su gosti igrali s igračem manje već u završnici regularnog dijela, s obzirom da je Vidal isključen zbog dvojbenog drugog žutog kartona.

Madridski klub zatim je zabijao iz zaleđa i s tri gola u dodatnih 30 minuta sve riješio te nastavlja svoj pohod na obranu titule u Ligi prvaka, a španjolski mediji po običaju su pojedinačno ocijenili igrače. Luka Modrić za svoj ne nastup dobio pohvale, bez obzira na 'tunel' koji mu je prodao Ribery.

  • +12
Real Madrid - Bayern, uzvratna utakmica četvrtfinala LP Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder

'Vratio se Modrić kakav je svima nedostajao. Stalno se nudio suigračima i bio je duša sredine terena Reala,' piše El Mundo Deportivo.

'Nije se uključivao u napad kao što je to uobičajeno, ali s loptom u nogama uvijek je bio siguran. Pomogao je na desnoj strani Carvajalu u defanzivnim zadacima,' dodaje dnevnik As.

'Nije mu bilo lako u pojedinim razdobljima utakmice u kojima nije bio koncentriran, no kad je Bayern postao brojčano inferioran, svi su problemi nestali,' zaključuje pak Kataloniji skloni dnevnik Sport koji najžešće osuđuje sudačke pogreške suca Kassaija.

Mateo Kovačić koji je ušao tek u 114. minuti uglavnom je prošao neocijenjen.