ZAGRLJAJ NAJDRAŽIH

Luka Modrić dočekao 2021. u svom luksuznom domu u Madridu i to u najboljem društvu

01.01.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Kapetan naše reprezentacije i nogometaš Real Madrida 2021. godinu je dočekao sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece - sinom Ivanom i kćerkicama Emom i Sofijom. Obiteljskom fotografijom iz svog doma u Madridu, Luka Modrić poželio je sve najbolje i milijunima svojih obožavatelja diljem svijeta

Čak 19 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta prati Instagram profil našeg nogometaša Luke Modrića, koji posljednjih godina, sa suprugom Vanjom i djecom, živi u Madridu gdje igra za tamošnji kraljevski klub Real Madrid.

Upravo su u njihovom luksuzno uređenom domu nastale su i fotografije s dočeka 2021. godine, kojem su se najviše veselili oni najmlađi - sin Ivano te kćerkice Ema i Sofia.

Na jednoj fotografiji Luka Modrić sjedi na dizajnerskoj fotelji i u krilu drži najmlađu Sofiju, dok sa svake strane stoje Ivano i Ema u zagrljaju mame Vanje. Druga fotografija snimljena je ispred ogromnog bora oko kojeg je postavljeno mnoštvo božićnih ukrasa, Djeda Božićnjaka i sličnih figura.

Uz fotografiju Modrić je napisao: 'Ovo je bila teška godina za sve, no sada je vrijeme da 2021. dočekamo s nadom i optimizmom. Želimo vam svima zdravu i sretnu novu godinu!'

  • +11
Vanja i Luka Modrić s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia