OBITELJSKO SLAVLJE

Luka Modrić slavi 35. rođendan: 'Još jedna godina u najboljem mogućem društvu'

09.09.2020 u 22:04

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac Luka Modrić danas ima velikog razloga za slavlje. Naime, navršio je 35 godina, a u čestitkama su mu se brzo obratili brojni suigrači, kolege i prijatelji. Očekivano, naš je kapetan rođendan provep u društvu supruge i djece

Luka Modrić slavi 35. rođendan u krugu svoje obitelji s kojima najradije provodi svaki slobodan trenutak. Njegova supruga Vanja te sin Ivano i kćerkice Ema i Sofija najbitniji su mu te ne propušta niti jednu priliku da s njima provede vrijeme.

Supruga Vanja priredila mu je posebnu tortu oko koje se okupila cijela obitelj. Nasmijani slavljenik u naručju je držao svoju najmlađu kćerkicu, a pored njega su se smjestili sin Ivano sa kućnim ljubimcem, supruga i starija kći.

'Još jednu godinu slavim u najboljem mogućem društvu', napisao je Luka te se svima zahvalio na čestitkama.

Našem vrsnom nogometnom kapetanu povodom rođendana su stigle brojne čestitke, a nama je za oko zapela jedna; ona njegovog kolege Matea Kovačića.

Luka i Mateo osim u reprezentaciji, zajedno su proveli četiri godine igrajući za Real Madrid, sve dok Kovačić nije ponovno otišao u Englesku. Tijekom boravka u Španjolskoj, ova dvojica nogometaša bili su izuzetno bliski te su postali dobri prijatelji, a druže se i njihove supruge Vanja i Izabel. Redovito provode zajedno godišnje odmore na Jadranu.

Jedno od dražih zajedničkih druženja očito im je bilo kada su putovali u Sevillu na vjenčano slavlje Sergia Ramosa i Pilar Rubio. Kovačić je sada pokazao fotografiju s te zabave, na kojoj zajedno za stolom sjede sa svojim suprugama.

‘Sretan rođendan brate moj, sve najbolje ti želim od srca. Kao vino si’, poručio je Zagrepčanin svom kolegi Modriću te dodao da je stari mladić.