PRST SUDBINE

Ljubakanje s neznancem je mlađahnu polusestru Kate Moss učinilo boljom osobom

14.06.2020 u 20:34

Bionic
Reading

Želite li raditi na sebi, slučaj 22-godišnjeg modela Lottie Moss možda vam se učini kao zanimljivo rješenje, ali za to se mora poklopiti niz sretno-nesretnih okolnosti, uključujući i drugi val pandemije koronavirusa

Prema pisanju britanskih medija, Lottie je u vrijeme pandemije koronavirusa zaglavila u Velikoj Britaniji zbog noćnog provoda u kojem se ljubila s neznancem.

Naime, dok se ona skrivala s likom kojeg je upoznala u noćnom provodu, netko joj je ukrao 17 tisuća kuna vrijednu torbicu Louis Vuitton. Iako vrijedna, ne bi ova torbica zadala toliko glavobolje manekenki i modelu u usponu da u njoj nije bila i putovnica koja je netragom nestala.

Njene je prijatelje bizarna situacija jako nasmijala, jer je na proslavi svog 22 rođendana u siječnju Lotti pjevala i plesala u čast svog skorog preseljenja u Los Angeles.

Tijekom noćnog provoda, kažu izvori The Suna, Lottie je popila, upoznala tipa s kojim se skrivećki ljubakala, a kasnije shvatila da joj je nestala torbica s putovnicom, što joj je zadalo veliku glavobolju.

Kako se zbog gubitka putovnice nije mogla vratiti u svoj novi dom u LA-u, u pomoć je pritekla polusestra Kate Moss koja ju je tijekom krize s koronavirusom primila u svoj raskošni dom u području Cotswolds.

U vrijeme karantene ostala je zatvorena s polusestrom supermodelom i obitelji, ali zovu partijanja opet nije odoljela pa je nedavno optužena da je prekršila pravila izolacije družeći se s prijateljima iz popularne televizijske serije 'Made In Chelsea'.

Navodno je sudjelovala na tulumu kojeg su organizirali Jamie Laing i njegova djevojka Sophie Habboo, tulum kojega su susjedi žaleći se na buku policiji opisali kao da netko tijekom zatvaranja u domove želi biti zatvoren u zatvoru.

Mali bijeg na druženje kod Jamiea i Sophie navodno se oteo kontroli i završio uz obilje alkohola i glazbe.

  • +7
Lottie Moss Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, prema objavama na Instagramu Lottie je tijekom zaključavanja u domu kod polusestre doživjela svojevrsno prosvijetljenje. Veći dio vremena je kaže provela iza zatvorenih vrata, što joj je pružilo priliku za pozitivno promišljenje o sebi.

'Iskreno mogu reći da mentalno nikad nisam bila sretnija. Posljednjih sam se godina dosta borila s tjeskobom, sa sobom samom i nekim drugim stvarima. A sad sam se prvi put u životu stavila na prvo mjesto i radila na sebi kako bih bila sigurna da ću izvući najbolje od života', piše Lottie i otkriva kako se osjeća kao najbolja i vjerna verzija sebe, koju doista voli.