SERIJSKI ZAVODNIK

Niže ljubavne afere: Victoria i David Beckham zabrinuti za reputaciju najstarijeg sina

03.11.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Poznati britanski supružnici Victoria i David Beckham ne kriju zabrinutost sinovom reputacijom serijskog zavodnika nakon što je nakon nedavnog prekida s djevojkom Hanom Cross ljubavno povezivan s tri različite žene

Prije nego što je započeo vezu s danas bivšom djevojkom Hanom Cross najstariji sin Beckhamovih, prema navodima britanskih medija, imao je tajnu ljubavnu aferu s 21- godišnjom Lottie - polusestrom legendarne britanke manekenke Kate Moss.

Izvor blizak Beckhamovima u razgovoru za britanski tabloid The Sun izjavio je kako Victoria i David nisu nimalo impresionirani navodnim ljubavnim odnosom najstarijeg sina Brooklyna s polusestrom Kate Moss.

'David i Victoria iskreno su zabrinuti zbog Brooklynove reputacije uspoređujući ju s onom britanske TV ličnosti Calumom Bestom. Sve ovo je postalo sramotno za Davida i Victoriju i u osnovi najgora noćna mora', otkriva izvor.

Brooklyn i 21- godišnja Lottie Moss, koja posljednjih godina poput slavne sestre gradi karijeru modela, prijatelji su već nekoliko godina, a svima su jasno dali do znanja da njihova ljubavna veza nije ozbiljna.

  • +5
Brooklyn Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Nakon kratke ljubavne afere s najstarijim sinom Beckhamovih, Lottie je postala bliska prijateljica s njegovom, danas bivšom, djevojkom Hanom s kojom je provela ljetne mjesece.

Prošlog mjeseca Brooklyna Beckhama ljubavno se povezivalo s pet godina starijom glumicom Phoebe Torrance, da bi istoga mjeseca punio medijske stupce navodnom vezom s 21- godišnjom kanadskom glumicom i zvijezdom na društvenim mrežama Natalie Ganzhorn s kojom je viđen u prisnom druženju na zabavi u Los Angelesu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🙎🏼‍♀️🤳🏼

Objavu dijeli Natalie Ganzhorn (@natalie_ganzhorn)

Prije veze s djevojkom Hanom Cross, Brooklyn je bio u dugogodišnjoj vezi s 22- godišnjom američkom glumicom Chloe Grace Moretz.