RUŽIČASTA INVAZIJA

Pogledajte najljepše haljine s venecijanskog crvenog tepiha

30.08.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s glamuroznim festivalom u Cannesu, filmski festival u Veneciji tradicionalno vrvi poznatim damama, a već prvog dana festivala na crvenom tepihu ispred povijesne Sale Grande oduševile su modnim odabirima u znaku roza boje

Otvorenje 75. izdanja filmskog festivala u Veneciji očekivano nisu željele propustiti brojne dame iz svijeta Hollywooda i slavne ljepotice s modnih pista koje su tradicionalno plijenile pažnju modnim odabirima haljina.

Koliko je roza boja u svim inačicama popularna i poželjna, dokazale su dame poput britanskih glumica Naomi Watts i zvijezde Netflixove serije 'Kruna', Claire Foy.

Poznata po besprijekornim izdanjima na crvenim tepisima svečanih događanja, 49- godišnja Naomi Watts ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju pojavom u jedinstvenoj haljini bez naramenica iz jesenske, couture kolekcije brenda Armani Prive.

  • +8
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ružičasta kreacija koja je naglašavala skladnu figuru glumice, osim krojem i bojom, isticala se slojevima našivene tkanine, a cjelokupno izdanje Naomi je naglasila jedinstvenom torbicom Judith Leiber, decentnim nakitom i valovitom bob frizurom.

Snažan modni utisak u ružičastoj kreaciji ostavila je i britanska glumica Claire Foy koja je svjetsku slavu stekla ulogom mlade kraljice Elizabete u najskupljoj Netflixovoj seriji 'Kruna'.

  • +8
Claire Foy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na otvaranju filmskog festivala u Veneciji zablistala je u jedinstvenoj haljini s potpisom modne kuće Valentino. Predstavljena u sklopu nove kolekcije visoke mode, Valentinova kreacija viđena na britanskoj glumici ističe se detaljima džepova, korzetnom podstavom i dodatkom crvenog plašta na ramenima nalik debelom šalu s resicama.

Za dobitno izdanje britanske glumice na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji zaslužna je stilistica slavnih Nicky Yates.

Sestra britanske modne ikone Kate Moss također nije željela propustiti svečano otvaranje filmskog festivala u Veneciji, pridruživši se glumicama Naomi Watts i Claire Foy u ružičastoj modnoj invaziji na crvenom tepihu.

Kreaciju talijanskog brenda Ermanno Scervino stvorenu od mnoštva slojeva tila u nježnoružičastoj nijansi i boji fuksije, 19- godišnja Lottie Moss nosila je uz nakit u znaku upečatljive narukvice i nemarnu frizuru punđe.

  • +9
Lottie Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia