KRAJ JEDNOG RAZDOBLJA

Lijepa glumica spremna je za dramu

04.10.2019 u 19:30

Bionic
Reading

Ariel Winter koja je od svoje 11. godine dio glumačke postave serije 'Moderna obitelj' komentirala je svoje osjećaje u vezi završetka tog projekta te o željama za daljnju karijeru

Američka glumica Ariel Winter glumi od malih nogu. Svi koji prate seriju 'Moderna obitelj' nesumnjivo je prepoznaju.

S obzirom da je 'Moderna obitelj' komedija, 21-godišnja Ariel Winter bila je oduševljena kad je dobila epizodnu ulogu u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve'. Mlada glumica spremna je za još drame.

'Apsolutno. Da, mislim da je to nešto na što bih se htjela usredotočiti. Obožavam komediju i mislim da je sjajna, no željela bih raditi nešto potpuno drugačije i smatram da će mi drama pružiti veći izazov. Komedija je isto izazov, no toliko sam je dugo radila, pa bih se željela okušati u nečemu što nije ono što trenutno radim', rekla je Ariel Winter.

Ariel Winter komentirala je i snimanje zadnje sezone 'Moderne obitelji'.

'Definitivno je tužno. Danas smo čitali scenarij za zadnju epizodu koju ćemo snimiti za Dan zahvalnosti. Definitivno smo shvatili da se bližimo kraju', rekla je glumica.

Glumica je usredotočena na rad, a ne na kraj svoje televizijske obitelji s kojom je provela zadnjih deset godina.

'Mislim da sam spremna raditi druge stvari i iskusiti druge uloge. Bit će uzbudljivo raditi druge stvari no očito vrlo tužno jer sam ovdje provela više od deset godina', rekla je Ariel Winter.

Iako je bilo glasina o nekoj seriji koja bi nastala na temelju 'Moderne obitelji', Ariel Winter kaže kako nitko ozbiljno ne razmišlja o takvom projektu.

  • +2
Ariel Winter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia