OPTIMIZAM IZNAD SVEGA

Lana Jurčević: 'Sad je vrijeme da si pomažemo i budemo tu jedni za druge'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Pjevačica i u novije vrijeme poduzetnica prije pandemije koronavirusa potpisala je ugovor sa svjetskom glazbenom kućom Warner Music, a sada su njezine ambicije kao i one glazbenika diljem svijeta zaustavljene. Lana Jurčević ističe da stvari na koje ne može utjecati pokušava prihvatiti i iz njih izvući najbolje

'Stvari na koje ne mogu utjecati pokušavam prihvatiti i iz njih izvući najbolje. Nisam jedina na koju to utječe i svi ćemo se nekako snaći i izvući iz ovoga, a vjerujem da se u ovoj izolaciji mogu izroditi i neke nove, zanimljive stvari', izjavila je Lana Jurčević za Slobodnu Dalmaciju.

Odlučili se na hvalevrijedan potez - donirat će sva sredstva kupljena od dezinficijensa iz svoje kozmetičke linije bolnicama.

'Oni su nam najvažniji, jer bez njih, tko će pomoći bolesnima? Imam poznanike i prijatelje liječnike od kojih sam iz prve ruke čula da doslovno nemaju dezinficijense, maske, rukavice. Kupili smo im odmah 5000 pari rukavica koje smo poslali u bolnice u Zagreb, ali i Split, novčanu donaciju usmjerili prema bolnici 'Dr. Fran Mihaljević'. Čekamo sad dio isporuke iz Njemačke za maskice. U kontaktu smo s nekoliko bolnica. Tek smo na početku s našim akcijama i voljela bih da uspijemo pomoći koliko god možemo i pozivam ljude također da na La PIEL-ovu webshopu sudjeluju u našoj misiji. Poslat ćemo naše sprejeve na nekoliko adresa također. Sad je vrijeme da si pomažemo i budemo tu jedni za druge', poručila je.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Mašta o tome da stane na pozornice na koje do sad nikada nije stala. 'Nadam se da će se to i dogoditi u nekom trenutku. Samo treba strpljenja i vremena', ističe Lana. I sada radim na svemu, ali na drukčiji način. Osvrnula se na na usporedbe s Duom Lipom.

'Meni je ona divna i mislim da je na početku apsolutno ta vrsta usporedbi normalna. Ali mislim da će se vrlo brzo to promijeniti. Vrijeme je i da mi iz malih zemalja napravimo nešto izvan granica, kad se tiče glazbe.. I vrijeme će pokazati sve', smatra naša pjevačica.

Pravilno pranje ruku

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!