ŽIVOT JE DRAGOCJEN

Lana Jurčević: 'Svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se već ne bojimo sami za sebe'

17.03.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Poznati Hrvati shvatili su da je ovih dana bolje ostati kod kuće. Kako su i dosad bili prisutni na društvenim mrežama nastavljaju biti aktivni, ali većinom 'pišu' o koronavirusu. Unatoč strahu Lana Jurčević ima pozitivan stav kojeg je odlučila prenijeti na svoje fanove. Uz video u kojem Talijan svira na balkonu, opširno je iznijela svoje mišljenje

'Ja stvarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega šsto se događa. Svatko će za sebe izvući nešto i shvatiti nešto i nadam se, primijeniti u svom životu u budućnosti. Nešto što je iznad materijalnog, statusnog, površnog. Iako te sve stvari znamo u teoriji, ali kad osjetiš na koži, drugačije je. Shvatiš koliko se u sekundi sve može promijeniti, kako smo krhki i nemoćni kad nemamo kontrolu, kako je život dragocjen i kako je najljepše od svega pomoći, pa makar to značilo i biti zatvoren u kući i pridržavati se svega što nam kažu, a kamoli nešto drugo', napisala je Lana Jurčević.

Dodala je da nekima sve djeluje prenapuhano, a da se neki pripremaju kao da je apokalipsa.

'Tko zna što nas čeka, ali svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se već ne bojimo sami za sebe. Budite mi dobro i uskoro ćemo mi ovaj virus u dupe opaliti kroz disciplinu i dobru vjeru. Podrška za sve one koji rade 24/7 da bi drugima omogućili što veću sigurnost, ali i oporavili one kojima to treba', napisala je Lana Jurčević.

S pjevačicom su se složili i njezini obožavatelji. 'Ovo je lekcija za cjelokupno čovječanstvo, da napokon počnemo cijeniti ljude oko sebe, život i zdravlje', bio je jedan od komentara fanova.

Pjevačica je u siječnju potpisala ugovor sa svjetskom diskografskom kućom Warner music, postala je LA LANA te najavila da puca na sam vrh inozemnih top lista. O njezinu međunarodnom uspjehu brinut će se timovi zaslužni za uspjeh svjetskih megazvijezda kao što su Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Coldplay, Madonna, Eric Clapton i drugi.

'Mislim da sam imala desetak godina kad sam smislila ovo umjetničko ime. Već tad sam govorila svima oko sebe, ako ikad budem radila nešto za inozemno tržište, da ću se tamo zvati La Lana. Taj 'La' ispred mog imena me malo 'refrešao', i super mi je kad se izgovara, imate osjećaj kao da pjevate', ispričala je za Jutarji list.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa