ZNA DA DOBRO IZGLEDA

Kourtney Kardashian u crvenom bikiniju: Svojom je posljednjom objavom ostavila malo toga mašti na volju

30.01.2021 u 21:54

Bionic
Reading

U kupaćem kostimu kojeg bi se tek rijetke žene usudile odjenuti, najstarija od sestara Kardashian pozirala je samouvjereno u bazenu, a za objavljenu fotografiju je u manje od 24 sata prikupila više od 3 milijuna lajkova

Čak 109 milijuna ljudi prati najstariju od sestara Kardashian, 41-godišnji Kourtney Kardashian, majku troje djece koja je posljednjih mjeseci novinske stupce punila time što je jasno dala do znanja da ne želi da njezina djeca, ali i njezin privatni život budu 24 sata dnevno dostupni javnosti.

No, to ne znači da Kourtney ne voli pokazivati sebe, posebice otkako je svoje tijelo dovela u top formu. U minijaturnom crvenom bikiniju, koji je malo toga ostavio mašti na volju, pozirala je izlazeći iz bazena, i za fotografiju, u manje od 24 sata, prikupila više od 3 milijuna lajkova.

Crveni bikini koji je nosila Kourtney rijetko bi se tko usudio nositi baš zato što prikriva jako malo te za njega treba puno hrabrosti.

'Malo zabave na suncu', napisala je ispod fotografije Kourtney, a komplimenti su se krenuli nizati. 

Inače, već je i prije dva dana Kourtney oduševila sve fotografijom na kojoj zajedno sa mlađom sestrom, manekenkom Kendall Jenner pozira s leđa, te u prvi plan dolaze njihove stražnjice u tanga kupaćim gaćicama.

  • +7
Kourtney Kardashian Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER