ZIMOVANJE SA STILOM

Zavirite u luksuznu kuću u planinama u kojoj su Kardashianke provele nezaboravan obiteljski odmor

08.12.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Članice klana Kardashian-Jenner, zajedno sa svojom djecom i majkom i menadžericom na čelu, Kriss Jenner, svake godine otputuju na obiteljski odmor i uživaju u zajedničkom druženju. Pandemija koronavirusa spriječila ih je da otputuju u neku egzotičnu zemlju, no zato su ovo predblagdansko vrijeme iskoristili za putovanje na jezero Tahoe, a za te su potrebe unajmili izoliranu kuću za odmor u brdima u kojoj noć stoji gotovo 38 tisuća kuna

Bajkovito imanje okruženo visokim borovima smješteno je na privatnom posjedu veličine šest hektara, a upravo je privatnost glavni uvjet sestara Kardashian-Jenner prilikom potrage za vikendicom. Luksuzna drvena koliba veličine 1.580 kvadratnih metara dovoljno je velika da smjesti sve članove obitelji.

Osim Kris Jenner, u obiteljskom druženju uživale su Kim, Kourtney i Khloe Kardashian, kao i njihove polusestre Kylie i Kendall Jenner, te njihovo osmero djece i cijela vojska dadilja koje slavnim ljepoticama pomažu brinuti o njihovim malim nasljednicima.

  • +27
Luksuzna kuća u planinama koju su Kardashianke iznajmile za odmor Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

U nekoliko navrata imali smo prilike vidjeti djeliće raskošne kuće za odmor, i to zahvaljujući Kim koja je tijekom boravka u njoj objavila fotografije s terase na kojoj je snimila seksi scene u minijaturnom kupaćem kostimu, a nedugo nakon njihova boravka paparazzi su saznali o kojoj je nekretnini riječ.

Kuća imena 'Gunbarrel Lodge' ima unutarnji bazen, dva jacuzzija, igraonicu, saunu, kino-dvoranu i ogroman bar te čak 17 spavaćih soba i 18 kupaonica, a najljepši dio zasigurno je dugačka terasa s koje se pruža prekrasan pogled na jezero Tahoe. Posljednji je put promijenila vlasnika u kolovozu, kada je prodana za vrtoglavih 75,3 milijuna kuna.