KOURTNEY KARDASHIAN I TRAVIS BARKER

Iz dugogodišnjeg prijateljstva rodila se ljubav: Poznati glazbenik vratio je osmijeh na lice najstarijoj Kardashianki

25.01.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Vikend u Palm Springsu otkrio je i više nego što je trebao, jer nakon njega američki mediji ne prestaju pisati o novoj vezi 41-godišnje Kourtney Kardashian sa četiri godine starijim bubnjarom grupe Blink-182

Iako su se mnogi nadali kako će se pomiriti sa svojim bivšim partnerom i ocem njezino troje djece, Scottom Disickom, 41-godišnjia Kourtney Kardashian odlučila je krenuti dalje, a sreću je pronašla u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja, 45-godišnjeg Travisa Barkera, bubnjarom grupe Blink-182.

Priče o njihovoj vezi krenule su nakon što su oboje objavili na Instagramu slične fotografije nastale pored bazena luksuzne vile u Palm Springsu, u kući njezine majke Kris Jenner.

'Zajedno su u Palm Springsu proveli vikend. Oni su u vezi već mjesec ili dva. Prijatelji su tek godinama, no tek su se sada ljubavne iskre rodile između njih, iako je Travis u nju zaljubljen već duže vrijeme', otkrio je izvor dobro upućen u njihov odnos.

Inače, Travis Barker s bivšom suprugom Shannom Moakler, s kojom je bio u braku od 2004. do 2008., dijeli skrbništvo nad 15-godišnjom Alabamom, 17-godišnjim Landonom, kao i 21-godišnjom pokćerkom Atianom. S druge strane, Kourtney Kardashian i Scott Disick imaju troje djece - 11-godišnjeg Masona, 8-godišnju Penelope te šestogodišnjeg Reigna, a devetogodišnju turbulentnu vezu okončali su u srpnju 2015. godine. 

  • +7
Kourtney Kardashian Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Najstarija od sestara Kardashian i bubnjar Blink-182 prijatelji su godinama i često su se družili budući da oboje žive u Calabasasu, a sam Barker imao je kratka pojavljivanja u reality howu 'Keeping Up with the Kardashians'. Iako su često viđani zajedno, oboje su tvrdili kako su isključivo prijatelji. Tako je u ožujku 2019. Barker rekao: 

'Kourtney mi je jako draga prijateljica i to je to. Mislim, obožavam je do smrti i obožavam njezinu obitelj, no, da, samo smo prijatelji.' Na sreću po njega, čini se da se sada sve promijenilo.