LIJEPA KOURTNEY

Fanovi je obasuli komplimentima: Najstarija sestra Kardashian pokazala kako izgleda bez trunke šminke

30.11.2020 u 18:54

Bionic
Reading

Kourtney, najstariju sestru iz klana Kardashian-Jenner, mnogi smatraju i najljepšom sestrom budući da se od svojih početaka u realityju 'Keeping Up with the Kardashians' najmanje promijenila

Zgodna crnka koja s problematičnim Scottom Disickom ima troje djece, za razliku od drugih sestara osobito Kylie, nema problema s objavljivanjem fotografija u posve prirodnom izdanju.

Lijepa Kourtney je pozirala bez trunke šminke na sebi u svijetloljubičastom topu i kožnim hlačama u istoj nijansi, a njezini brojni obožavatelji nisu je prestajali hvaliti. 'Wow', 'Prelijepa', 'To je tvoja boja', samo su se nizali komplimenti.

Svoju je izazovnu fotografiju Kourtney potpisala, baš poput mnogih fanova hit serije 'Slom' s Hughom Grantom i Nicole Kidman, s pitanjem o identitetu ubojice Elene Alves.

U kratkom je roku, 41-godišnja Kourtney koju na Instagramu prati više od 100 milijuna obožavatelja, zaradila više od milijun lajkova.

Serija je u kratkom roku opčinila milijune gledatalja koji napeto prate rasplet uzbudljive priče s dvoje poznatih glumaca u glavnoj ulozi.

  • +2
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, sestre Kardashian-Jenner ove su jeseni šokirale brojne fanove o prekidu snimanja realityja koji ih je proslavio.

  • +3
Kourtney Kardashian u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Poruka našim nevjerojatnim obožavateljima - teška srca moramo vam reći da smo donijeli tešku odluku kao obitelj i shvatili da je vrijeme da se pozdravimo s 'Keeping Up with the Kardashians'. Nakon gotovo 14 godina i 20 sezona, stotine epizoda i nebrojeno mnogo spin-off showova, ne možemo sakriti zahvalnost zbog svih vas koji ste nas pratili kroz sve ove godine - kroz dobra vremena, ali i ona loša, kroz sreću, tugu, mnogobrojne ljubavne veze i djecu. Zauvijek ćemo cijeniti i čuvati te divne uspomene i nevjerojatne ljude koje smo upoznali putem', objavili su u rujnu članovi najpoznatije reality obitelji na svijetu.