novi film

Je li situacija s Cameron Diaz dovela Jamie Foxxa do sloma?

19.04.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Medicinske komplikacije zbog kojih je Jamie Foxx hospitaliziran iznenadile su njegove pratitelje, a izvori upoznati u situaciju na setu novog filma otkrivaju da je glumac bio vrlo svadljivog raspoloženja, što je i rezultiralo svađom s Cameron Diaz. Glumica se vratila na njegov nagovor, no čini se da Foxxu njezin povratak ipak ne odgovara

Jamie Foxx već tjedan dana je u bolnici, no javnost još uvijek nije upoznata što se točno popularnom glumcu dogodilo. Vijest o tome da glumac trpi od medicinskih komplikacija prenijela je njegova najstarija kći putem Instagrama, a javnost je zamolila za privatnost. Ipak, priča se da se Foxx srušio na setu uslijed loših odnosa s kolegama, posebice s Cameron Diaz.

Glumica koja je 2018. godine službeno završila karijeru nakon 40 filmova odlučila se vratiti na set na Foxxov zahtjev, no čini se da atmosfera na snimanju filma 'Back in Action' nije baš idilična.

Kako prenosi Daily Mail, Cameron Diaz mrzi biti odvojena od supruga Benjija Maddena, a posebno od trogodišnje kćerkice Raddix. Izvor je otkrio da se Diaz borila s napornim poslovnim rasporedom dok je snimala film 'Back In Action' na koji ju je Foxx nagovorio. Od studenog prošle godine sudjeluje na snimanju akcijske komedije u Velikoj Britaniji i do deset sati dnevno - dragocjeno vrijeme koje je zapravo mogla posvetiti svojoj maloj obitelji.

SNIMLJENA U LONDONU

Dugo je nismo vidjeli: Cameron Diaz uhvaćena u romantičnom izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju

Jamie Foxx, osim što glumi, i producira film te je navodno opterećen što glumica privlači svu pažnju.

'Čovjek bi pomislio da bi bio oduševljen što ju je uvjerio da glumi u njegovom filmu. Ali mrzi što je ona u središtu pozornosti', otkrio je izvor upućen u atmosferu na snimanju.

Jamie Foxx navodno je imao ispade na setu prouzročene manjkom pozornosti, zbog čega se i sukobio s kolegicom Cameron Diaz. Postupci Foxxa pokazuju Diaz da je postupila krivo pristavši na povratak glumi.

  • +6
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia