nije štedio

Kim Kardashian dobila nevjerojatno vrijedan poklon od supruga

28.12.2017 u 13:54

Bionic
Reading

Obitelj Kardashian-West dobro je poznata po luksuzu i rastrošnom načinu života pa su tako i ovogodišnji božićni pokloni bili u tom tonu. Slavni reper Kanye West zbilja nije štedio na darovima za suprugu Kim Kardashian

Svima koji su barem malo upoznati s načinom života ove reality zvijezde i popularnog repera, znaju da uživaju u nevjerojatnom luksuzu. 

Isto tako oboje su vrlo velikodušni kada je riječ o darovima za razne prigode. Jedna od takvih pokazala se i prilikom blagdana kada je Kanye West svojoj supruzi Kim Kardashian odlučio pokloniti nešto apsolutno neočekivano. 

  • +5
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U prigodno omotanoj kutijici našle su se Apple slušalice, igračka Mickey Mouse, Adidas čarape i poklon kartice od Amazona i Netflixa, no to je zapravo tek simbolizirao ono što je uslijedilo. 

Na fotografiji koju je Kim objavila na društvenim mrežama jasno se vidi kako joj je suprug poklonio vrijednosne dionice svih spomenutih kompanija.

Kanye gifts Kim with stocks 💰 🎁 #kimkardashian

Objavu dijeli Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats)

Na jednoj je njih čak je prikazano i kako je dobila 920 dionica Disney kompanije te 995 Adidasovih, dok se za ostatak ne zna točan broj. 

us

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Iako se kao i uvijek radi o ekstravagantnom daru, činjenica da je 40-godišnji glazbenik svojoj supruzi darovao dionice pokazuje koliko cijeni Kim kao poslovnu ženu. Iako je mnogi doživljavaju isključivo kao reality zvijezdu koja se proslavila u showu Keeping Up With The Kardashians, posljednjih nekoliko godina pokazala je da itekako zna kako zaraditi.

Ove se godine bujna starleta našla na listi magazina Forbes kao jedna od najplaćenijih zvijezda jer je u godinu dana zaradila više od 45 milijuna. Nakon što je lansirala kozmetičku liniju KKW Beauty u lipnju ove godine podebljala je svoje bogatstvo za više od 14 milijuna dolara, a njezin brend i dalje raste.

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia