PUTEM INTERNETA

U samo šest dana Kim Kardashian na parfemima zaradila 90 milijuna kuna

23.11.2017 u 22:16

Bionic
Reading

Baš poput svoje mlađe sestre Kylie, koja je na svojoj kozmetici zaradila milijune i milijune, i Kim Kardashian uspješno je lansirala čak tri parfema sa svojim imenom. Iako ih nitko nije imao priliku isprobati, obožavatelji joj toliko vjeruju da su pokupovali sve mirise u samo šest dana i donijeli joj nevjerojatnu zaradu

Prošlo je tek tjedan dana otkako su se u prodaji našli mirisi koje je kreirala Kim Kardashian West, a, vjerovali ili ne,  Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus i Crystal Gardenia Oud već su rasprodani, iako su se u prodaji našli isključivo i jedino putem interneta.

Bez da su znali o kakvim je točno mirisima riječ, obožavatelji Kim Kardashian West očito imaju toliko povjerenja u nju, da su pokupovali doslovce sve proizvedene parfeme, a bilo ih je 300 tisuća. Bočice su se prodavale po cijeni: 30 ml za 220 kuna te 75 ml za 385 kuna, što bi u konačnici značilo da je u manje od tjedan dana, točnije u šest dana, Kim zaradila oko 90 milijuna kuna.

Na službenoj stranici KKWFragrance.com, parfemi trenutno nisu dostupni, no za sretnike koji žive u Los Angelesu, kako pišu tamošnji mediji, postoje neka mjesta gdje ih se može još uvijek nabaviti.

You can go into the @violetgrey store in Los Angeles to get Crystal Gardenia @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

'Želim vam svima zahvaliti jer ste kupili moj miris. Bilo je ovo nevjerojatno 'lansiranje' i jako sam uzbuđena. Znam da će vam se sviđati, no sve je bilo zaista nevjerojatno. Ovo je prvi put da je netko rasprodao proizvod na internetu bez da ga je itko od kupaca imao priliku vidjeti, pomirisati ili išta drugo', napisala je Kim Kardashian na Instagramu.

  • +15
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mirisi se nalaze u bočicama koje izgledaju poput kristala, a za njih ju je inspirirala prijateljica koja joj je darovala kristale za ozdravljenje, nakon što je bila opljačkana u Parizu, prošle godine.

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia