U LOS ANGELESU

Kim Kardashian opet žrtva pljačke, muškarac joj provalio u tri auta

20.10.2017 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon što je krajem prošle godine opljačkana u oružanom prepadu u luksuznoj rezidenciji u Parizu, Kim Kardashian ponovno je žrtva pljačke. Ovaj put provaljeno je na njezin i Kanyjeov posjed na Bel Airu u Los Angelesu, a ukraden je mobitel. Istraga je u tijeku

Muškarca koji je provalio u petak snimile su nadzorne kamere. Nije se maskirao niti pokušavao na bilo koji način sakriti. U rezidenciji Kim i Kaneyea provalio je tri automobila na parkiralištu i ukrao iPhone, navodno od jednog od zaposlenika para. Osiguranje ga je vidjelo i naganjalo po posjedu, ali je uspio pobjeći. Ispred susjedne vile Kathy Griffin potom je također provalio u auto i navodno ukrao torbu. Policijska istraga je u tijeku, a očevici su izjavili kako je provalnik imao i pomoćnika koji se skrivao u blizini vile.

Prema američkim medijima, to je posljednja u nizu pljački slavnih u Los Angelesu u proteklih nekoliko mjeseci. Prije nekoliko dana Mariah Carey su ukrali torbice i naočale u vrijednosti od 50.000 dolara. Pjevačica je u to vrijeme bila u New Yorku. U ovoj godini su, osim toga, opljačkani još i Jason Derulo, David Spade, Emmy Rossum te Rachel Bilson.

Kim Kardashian je u listopadu prošle godine opljačkana u oružanom prepadu u luksuznoj rezidenciji u Parizu. Opljačkala su je petorica muškaraca odjevena u policijske uniforme koji su joj prijetili pištoljem, vezali je i zaključali u kupaonicu. Ukrali su joj, među ostalim, 4,5 milijuna vrijedan zaručnički prsten i kutiju s nakitom vrijednu 6,7 milijuna dolara.

  • +8
Kuća Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kim je nakon toga pala u depresiju, a teško razdoblje proživljavao je i njezin suprug Kanye West.

Nedavno joj je, navodno, organizator pljačke iz zatvora poslao pismo u kojem poručuje da mu je žao, ali Kim mu nije povjerovala, već je zaključila da se radi o jeftinoj fori prije suđenja.