TATINIM STOPAMA

Kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića magistrirala na prestižnom sportskom studiju Real Madrida

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 16.06.2022 09:21
  • Objavljeno 16.06.2022 u 09:21
Nikola i Laura Jurčević

Nikola i Laura Jurčević

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram- Nikola Jurčević

Laura Jurčević, mlađa kćer nekadašnjeg nogometnog reprezentativca, danas trenera Nikole Jurčevića prije nekoliko je godina upisala diplomski studij sportskog menadžmenta koji je organiziran pod pokroviteljstvom madridskog Reala. Ponosni tata sada se pohvalio važnim uspjehom svoje najmlađe mezimice

Nove objave koje su osvanule na Instagramu otkrile su važan događaj obitelji Jurčević. Naš nogometni trener Nikola Jurčević ponosno se pohvalio diplomom svoje mlađe kćeri Laure Jurčević, koja je završila svoj diplomski studij u Madridu.

Mlada nasljednica nogometnog velikana magistrirala je na prestižnom sportskom studiju, koje je pod pokroviteljstvom kluba Real Madrid, a na kojem se specijalizirala za smjer sportski menadžment. Svečana promocija održana je na kompleksu za trening nogometnog kluba Real Madrid, a podršku lijepoj Lauri dala je cijela obitelj.

Na promociju je uz oca Nikolu stigla i majka Sandra te sestra Lana sa svojim sinom Aleksandrom. Magistrica je za ovu prigodu odjenula bijelo kratko odijelo sačinjeno od bermuda i prsluka, kakvo trenutno obožavaju sve trendseterice. Kombinirala ga je bijelim sandalama platformama, a kosu raspustila u blagim valovima. Na svečanu dodjelu diploma stigla je i sportska novinarka Fani Stipković, koja je mladoj Lauri mnogo pomogla oko stručne prakse u Madridu.

Cijela obitelj potom je sve proslavila u jednom luksuznom restoranu španjolske metropole.

Fani Stipković, Laura i Lana Jurčević

Fani Stipković, Laura i Lana Jurčević

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Inače, Laura je jednom prilikom za PressReader kazala da je kao je odabir studija bio logičan jer je čitav život sportski angažirana zbog oca koji je bio nogometaš, a onda se bacio u trenersku karijeru. Objasnila je kako je studij skup za hrvatski standard no istaknula kako postoje popusti koji su ostvarivi ako ste bivši sportaš. Ipak, rekla je da se otac nije previše miješao u odabir njezine profesije ali joj je uvijek bio velika podrška.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!