čestitamo!

Iznenadila je baš sve: Blanka Vlašić se udala i trudna je. Beba stiže do kraja godine, a evo što kaže njezin tata

26.05.2022 u 19:47

Bionic
Reading

Slavna skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić na Instagram profilu objavila je bombastičnu vijest – udala se, a do kraja godine postat će i majka malenog dječaka

Bivša atletičarka Blanka Vlašić nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, no sada je obavila vijest koja nije mogla proći nezapaženo. Uz fotografiju na kojoj je odjevena u bijelu vjenčanicu, u zagrljaju i poljupcu s, kako je sada poznato, svojim suprugom te prskalice na svadbenoj torti, Blanka je otkrila niz prekrasnih vijesti: udala se i trudna je.

U nedjelju se u Splitu udala za belgijskog sportskog novinara Rubena van Guchta, a u objavi na Instagramu je potvrdila da će zajednički život graditi u Hrvatskoj i Belgiji, zajedno s prinovom koju očekuju krajem godine.

'Rekli smo DA! Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet', radosno je napisala Blanka.

Veliki događaji u Blankinom životu ne ostavlja ravnodušnim ni njezinog oca, Joška Vlašića, koji je ekskluzivno za tportal kratko prokomentirao jedan od najvažnijih dana u kćerinom životu: 'Bilo je sjajno. Bilo je intimno i veličanstveno.'

Inače, Blanka u pravilu svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti pa je tako njezina veza s belgijskim novinarom bila nepoznanica sve do sada. Blanka i Ruben na objavljenim fotografijama djeluju vrlo sretno i zaljubljeno, a slavna sportašica je blistala u jednostavnoj, ali efektnoj vjenčanici spuštenih ramena koja je savršeno odgovarala njezinoj prepoznatljivoj profinjenoj eleganciji.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX