ZAJEDNIČKE TEME

Budući tata Petar Grašo u posljednjim pripremama: Novopečena mama Maja Šuput tijekom zajedničke svirke dijelila mu je roditeljske savjete

28.05.2022 u 22:00

Bionic
Reading

Na jednom dalmatinskom vjenčanju sinoć su zapjevali kraljica svadbi Maja Šuput, a potom i gost iznenađenja Petar Grašo. Glazbeni kolege u pauzama su u kratili vrijeme pričama o bebama i budućoj Petrovoj ulozi roditelja. Evo kakve mu je savjete dala novopečena mama Maja

Nova Instagram objava Maje Šuput otkrila je da je na sinoćnjoj gaži uživala u društvu svog kolege Petra Graše. Glazbenici su nastupili na jednoj svadbi u Zadru, a u pauzama od svirki družili su se u backstageu gdje su pak razmjenjivali privatne teme.

Novopečena mama Maja davala je roditeljske savjete Graši koji će uskoro sa svojom suprugom Hanom Huljić dobiti prvo dijete. U srpnju bi na svijet trebala doći djevojčica kojoj su Petar i Hana odlučili dati ime Alba.

' Da nam je netko rekao prije 2 godine da ćemo u pauzama svirke Petar Grašo i ja pričati o bebama i da ću ja njemu odgovarati na sva moguća roditeljska pitanja , ne bi vjerovali... a eto , nek sam i ja nekom starijem od sebe neke stvari s guštom objasnila', pohvalila se Šuput koja je prije godinu dana postala mama malenom dječaku Bloomu.

Otkako je sa suprugom Nenadom Tatarinovom dobila sina, pjevačica ne krije da joj se ispunilo sve o čemu je ikada sanjala te da je veza mame i bebe nešto neopisivo.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL