mala ljubav

Nikolina Ristović raznježila emotivnom objavom s kćerkicom: 'Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam...'

12.06.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Nikolina Pišek nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoju kćerkicu Unu Sofiju, a na svom Instagram profilu podjela je objavu koja je raznježila njezine brojne obožavatelje i pratitelje

'Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam…,' kratko i vrlo emotivno napisala je Nikolina na svom Instagram profilu, a objavu popratila s nizom fotografija i snimkama malene Une Sofije.

I dok neke snimke prikazuju dječji baletni nastup na kojem sudjeluje i Una, druge prikazuju Unu i mamu, koja ne može sakriti svoj ponos.

Odjevena u uske, crne i kožne hlače te čipkasti, također crni top Nikolina je stigla na baletnu predstavu svoje 7-godišnje kćeri Une Sofije, a premda je trenutno u vrlo teškom životnom razdoblju Nikolina je, zbog kćerkice, ipak uspjela navući osmijeh na lice.

Naime, prije mjesec dana iznenada je u 44, godini preminuo njezin suprug i Unin otac, Vidoje Ristović. Taj događaj duboko je potresao poznatu voditeljicu. Iznenadnu smrt supruga Nikolina nije željela komentirati u medijima, kao ni nalaz obdukcije. Od voljenog Vidoja oprostila se poduljim postom na Instagramu, nekoliko dana nakon što je preminuo, a potom je kazala da joj je najteže što je njezina kćer ostala bez oca.

  • +14
Nikolina Ristović izlazi iz stana u kojem je živjela sa suprugom Vidojem Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL