u spotu

Kate Middleton iznenadila pojavljivanjem na otvaranju Eurovizije

13.05.2023 u 21:26

Bionic
Reading

Počeo je 67. Eurosong, a po običaju show je to prepun iznenađenja! U svečanom otvaranju koje su predvodili prošlogodišnji pobjednici pojavila se i princeza Kate Middleton kratkim isječkom snimljenim u dvorcu Windsor

Finalna večer Eurovizije započela je nastupom prošlogodišnjih pobjednika! Ukrajinski bend Kaluški orkestar pobijedio je pjesmom 'Stefania', a ritam koji smo imali prilike čuti sigurno je sve podsjetio na razloge zašto zemlja pobjednica ne organizira ovogodišnji show.

Slogan 'Ujedinjeni u glazbi' provodna je misao svih triju večeri, a nosi snažnu poruku mira.

Ukrajinci su zapalili atmosferu, a u jednom trenutku na videu im se pridružila i Kate Middleton. Snažna je to poruka koju inače kraljevska obitelj nema običaj slati, no britanska kraljevska obitelj ugošćivanjem Olge Zelenske već su se izjasnili na čijoj strani stoje.

U videu je Middleton za klavirom pridruživši se Kaluški orkestru, također plavom bojom poslavši svoju antiratnu poruku.

Princezin doprinos filmu uključivao je kratku, instrumentalnu klavirsku izvedbu koju su kreirali Joe Price i Kojo Samuel, a snimljena je ranije ovog mjeseca. Kratki segment snimljen je u Crimson Drawing Room dvorca Windsor.

'Zadovoljstvo mi je pridružiti se Kaluškom orkestru u posebnoj izvedbi prošlogodišnje pobjedničke izvedbe. Uživaj u predstavi, Liverpool', napisali su na društvenim mrežama.

  • +21
Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia