miljenica gledateljstva

Maja Ciglenečki je prezenterica glasova hrvatskog žirija: Otkrila nam je kako se priprema

13.05.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Jednu od naših omiljenijih voditeljica uz koju gledatelji započinju dan u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', po prvi puta ćemo gledati značajnoj televizijskoj ulozi. Javitiće se iz studija HRT-a kako bi obznanila hrvatske bodove u sklopu Eurosonga

Maji Ciglenečki ovo će biti prvi put da se javlja za Eurosong, a tri puta je čitala ocjene za Doru. Prethodne dvije godine tu je ulogu imao Ivan Dorian Molnar.

Inače magistra engleskog jezika, španjolskog jezika i književnosti, ne krije ponos i veselje zbog večerašnjeg angažmana. 'Razveselilo me kad sam dobila poziv urednika projekta Tomislava Štengla, drago mi je što ću ove godine biti dio tog velikog glazbenog spektakla', rekla nam je Maja. Do sada je pratila Eurosong natjecanja, ali ne fanatično.

Kad je riječ večerašnjem javljanju i pripremama, imat generalnu i tonsku probu, a sistem prezentiranja bodova je isti je kao za Doru. Treme nema, ali osjeća veliko uzbuđenje. Zablistat će u kreaciji s domaćim potpisom, naše čuvene dizajnerice Matije Vuice, koju joj je odabrao kostimograf Ivan Lemac.

Našim predstavnicima na Eurosongu, grupi Let 3 predviđa da će se plasirati među prvih deset, a osim naše, otkrila na mej, najdraža joj pjesma iz Litve. S prijašnjih Eurosongova najmilije su joj pjesme 'Take Me To Your Heaven' od Charlotte Nillson, švedske predstavnice iz 1999. i 'Love Shine a Light' od Katarine and The Waves.

  • +3
Maja Ciglenečki Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL