kraljica hrvatskog dancea

Kasandra progovorila o pravom razlogu odlaska sa scene i kako sada izgleda njezin život: 'Kad imaš za režije, onda ima i ljubavi. Ovako nema. Imaš mater koja ti pomaže'

16.01.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda devedesetih koja se proslavila se i glasom koji je imao raspon od čak 4 oktave na vrhuncu slave misteriozno nestala je sa scene i godinama se nije čulo za nju. Kolale su razne priče i teorije o njezinom povlačenju, no ona je sada odlučila ispričati što se točno dogodilo

Nema toga tko se ne sjeća hitova 'I've got a feeeling' i 'Nisi ti jedini na svijetu?'. Karizmatična pjevačica u javnosti posljednji put pojavila prije 14 godina na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u zagrebačkom hotelu, a od tada kao da je u zemlju propala. Mnogi su pokušavali doći do nje, imali 'saćekuše' pred vratima kuće gdje je živjela s majkom, no onda se najprije pojavila na Facebooku.

Izvor: Društvene mreže

'Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima', ispričala je Davorka Ručević Kasandra za 24sata. I dalje živi na zagrebačkom Bukovcu s majkom. U međuvremenu je radila za jednu tvrtku od kuće, no nije otkrila što točno. Nije, kaže morala plaćati režije, a i mama joj je uskakala. Sada uživa u plodovima svoga rada.

Jedna od naših najsekseplinijih pjevačica bila je poznata po svojoj visini, oblinama i zavodljivim usnama iz kojih je, otkrila je izvadila silikone. 'Nisam više onako napuhnuta. Jedino nisam našla frizerku da mi kosa bude kao u Lejle Filipović. Da mi je Tarik Filipović frajer, potpisala bih odmah', rekla je Kasandra u svom prepoznatljivom zafrkantskom duhu.

Izvor: Društvene mreže

Pogodili su je potresi u središnjoj Hrvatskoj. 'Na sve se živo čovjek navikne. Nisam razmažena, jesam rođena Zagrepčanka, ali pet puta sam se selila s dvije crne vreće za smeće po Zagrebu, takve su bile životne okolnosti', ističe. Danas kontaktira s tek nekolicinom bivših kolega s estrade.

'Bih li se vratila na scenu? Mene glazba vuče, imam glazbenu školu. No sad su važnije neke druge stvari. Kad se rodiš s darom za glazbu, profesorica me izdvojila iz pet škola i poslala u glazbenu školu, postoji želja. Trebam obnoviti znanje klavira, kao što i obnavljam znanje jezika. Imala sam peticu iz engleskog i njemačkog. To mi je razbibriga. Slušam Stevieja Wondera da se opustim, umjesto apaurina', rekla je. Na pitanje o ljubavi izjavila je da nema. 'Ne znam mogu li me ljudi shvatiti. Kad imaš za režije, onda ima i ljubavi. Ovako nema. Imaš mater koja ti pomaže. Sretna sam kad si sve u kući pospremim', naglasila je pjevačica. 

Izvor: Društvene mreže