'NE PLAČEM ZBOG NJE'

Kao pravi profesionalac: Nakon jučerašnjeg falša, javio se i Lozar Saša

23.02.2024 u 16:33

Saša Lozar na Dori 2024.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

Bionic
Reading

Nakon što je jučerašnji nastup Saše Lozara postao viralni hit u Hrvatskoj, oglasio se i pjevač te pokazao da je pravi profesionalac

Saša Lozar jučer je posljednji nastupio u prvoj polufinalnoj večeri Dore, no, iako je uspio izboriti finale, njegova je izvedba postala pravi viralni hit. Danas svi govore o Sašinom nastupu, ali ne zbog kvalitete pjesme, već zbog falša koji je u mnogima izazvao osjećaj susramlja. Profesionalac kakav i jest, našalio se na svoj račun te pokazao kako se nositi s greškama, ali i javnom prozivkom.

Biti javna ličnost znači i biti spreman na komentare javnosti, pa kakvi god oni bili... A na svakojake komentare već je navikao i Saša Lozar koji je već godinama jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika.

Da je još uvijek uzdignute glave otkrio je danas u javljanju na bravo! radiju: 'Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. J**i ga. S***a se događaju. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti.'

Uz Sašu, u nedjelju će nastupati i Pavel, Vinko, Eugel, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Let 3 i Lana Mandarić, ali i kandidati koji će svoje finale izboriti večeras.

  • +6
Dora, 1. polufinalna večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT