FASHION GURU

Sašin sako izgleda kao trokrilni ormar, a Vinko se obukao kao da ide na plac u Utrinu - po krmiće za ručak

 • 23.02.2024 u 12:21

 • Bionic
  Reading

  Dora je, kao i svake godine, rasadnik za moje predivne komentare. Ovaj put neću spominjati voditeljicu u dvije iste haljine, ali različite boje, ali ću primijetiti da je Duško imao smoking sako

  Na radost mnogih, neću više puštati svoj milozvučni glasić u 'Zvijezde pjevaju', pa da čujem komentar dragog Battifiace na moje pjevanje ili plesanje. Držat ću se svojeg pa ću komentirati stajlinge… A bome je bilo svega, ne znam otkud početi…

  Lako za trake i kilometarske rukave, ali Battifiaca - zar stvarno duboki dekolte?

  Nažalost, nije samo on briljirao stajlingom, za crtu ga je prešišao Sašica u odijelu koje mu je stajalo tako da poželiš prebaciti program. Hlače je nepotrebno komentirati jer mu jednostavno ne stoje, a tek sako, koji bi možda - ali samo možda - uspjela isfurati Nika Turković. Sako bez forme na njemu je izgledao kao trokrilni ormar, pogotovo kada je dizao ruke.

  Vinko se obukao kao da ide na plac u Utrinu - po krmiće za ručak.

  Ako netko želi malo provokativniju vjenčanicu, slobodno može uzeti model koji je nosila Štefi.

  Od Pavela sam, priznajem, više očekivao.

  U moru bezveznih, rekao bih da je Barbara Munjas jedina imala zaokružen stajling, ali opet ništa revolucionarno - dobra šminka i srebrno odijelo.

  • +68
  Dora, prva polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica

  Kao i svake godine kad je Dora, bivša urednica Urličićka ima nešto reći, ali ovaj put bih se složio s njom - i ja bih poslao Francuza.

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.