Zvijezda večeri

Severina ukrala show na Dori pa se danas o svemu oglasila: 'Došla sam s druge planete'

23.02.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Let 3 nastupili su kao deveti na polufinalu izbora za pjesmu Eurovizije i iznenadili specijalnom gošćom koja se pojavila s velikim čekićem i dijelila jaja

Žuti kostimi i perje za koje je zaslužan čuveni dizajner Juraj Zigman, pa onda i Severina - Let 3 je opet napravio odličan show na svom ovogodišnjem nastupu na Dori. Pod dojmom sinoćnjeg nastupa, pjevačica se javila svojim pratiteljima.

'Kkc jbmm toall dljvld apitljkgbf and soon (op.a. došla sam s druge planete na poziv grupe Flight 3 i bad chickens Pilićis, da učim Babaroge da budu dobre... jer inače, eto mene opet.), poručila je u današnjoj objavi na Instagramu.

U snimci koju je podijelila među ostalim se može vidjeti kako se pjevačica spremala za svoju točku te čuti kako je dečki iz Leta 3 nazivaju 'kraljicom mira, ljubavi i dobrote'.

  • +14
Konferencija za medije nakon prve polufinalne večeri Dore Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic

Bend je, očekivano, prošao dalje u finale s pjesmom 'Baba roga', a njihov perfomans je najviše puta pregledan na YouTubeu od svih nastupa na prvoj polufinalnoj večeri. Još nije poznato hoće li se i na predstojećem nastupu na Dori pojaviti Severina ili su spremili neka nova uzbuđenja za publiku.

  • +68
Dora, prva polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica