ISTINA ILI LAŽ?

Jewel prekinula šutnju i komentirala svoju vezu s Kevinom Costnerom

12.04.2024 u 09:40

Bionic
Reading

O njihovoj navodnoj vezi počelo se šuškati još u prosincu prošle godine, u jeku razvoda Kevina Costnera od Christine Baumgartner, a kada su se holivudski glumac i pjevačica Jewel našli zajedno na odmoru na Britanskim Djevičanskim otocima

Nakon njezinog posljednjeg istupa jasno je kao dan - glazbenica Jewel nema namjeru stati na kraj šuškanjima o njezinoj navodnoj vezi s glumcem Kevinom Costnerom, budući da joj to očito ide u prilog, pa nema potrebe 'gasiti vatru'.

U svom najnovijem intervjuu kojeg je dala za magazin Elle, Jewel je na pitanje o slavnom glumcu jednostavno rekla: 'On je odlična osoba. Fascinacija javnosti nevjerojatno je velika.'

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

U tekstu se spominje kako je pjevačica pocrvenila u licu dok je govorila o 'ludilu' koje je nastalo nakon navoda o njihovoj navodnoj vezi.

Glasine o tome da su 69-godišnji Costner i 20 godina mlađa Jewel u vezi pokrenute su u prosincu, nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima uživaju na odmoru na Britanskim Djevičanskim otocima.

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju

Fotografije koje su se pojavile pokazuju kako zvijezda 'Yellowstonea' nije mogla skinuti ruke s pjevačice, pa ju je obgrlio oko struka dok se ona obraćala publici.

Njih dvoje tamo su se našli zbog dobrotvorne akcije u kojem se prikupao novac za jednu dječju organizaciju kojoj je Jewel bila domaćin, a Kevin Costner jedan od uzvanika.

Prema pričama očevidaca, kemija između njih dvoje bila je nevjerojatna te su većinu vremena na otoku proveli zajedno. Za njihovo 'spajanje' kažu da je najzaslužniciji Richard Branson, na čijem su privatnom otoku i boravili, a koji je dugogodišnji prijatelj kako Kevina tako i Jewel.